Τα 5 ζώδια που είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού τους

26.06.2021
Τα 5 ζώδια που είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού τους
Ο χειρότερος εχθρός κάποιων ανθρώπων δεν είναι ο πρώην σύντροφος ή ο αιώνιος αντίπαλός τους, αλλά απλά οι ίδιοι. Και η αστρολογία φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο και σε αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι των οποίων τα μεγάλα προβλήματα δεν προέρχονται από τους γύρω αλλά απο τους ίδους. Ιδού ποια είναι τα ζώδια με αυτή τη ροπή, έτσι για να είσαι λίγο πιο "πονηρημένη".

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει την τάση να είναι πεισματάρης κάτι που τον καθιστά επίμονο και αποφασιστικό, αλλά μπορεί να τον βλάψει μακροπρόθεσμα όταν αρχίζει να τον συγκρατεί. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή παραμονής σε μια ανθυγιεινή ή αδιέξοδη σχέση, επειδή δεν θέλει να τα παρατήσει. Ο Ταύρος πρέπει να μάθει να ισορροπεί.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος παίζει συνήθως τον δικηγόρο του διαβόλου. Η δίδυμη λογική του τον κάνει να κοιτάζει απίστευτα σε βάθος σε κάθε επιλογή κάτι που, φυσικά, απαιτεί πολύ χρόνο. Είναι υπερβολικά αναλυτικός αλλά ακόμη και όταν γνωρίζει όλα τα γεγονότα, παραμένει ακόμα αναποφάσιστος.

Οι απλοί και εύκολοι τρόποι να τρως λιγότερο κρέας

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και τείνουν να παίρνουν τα πάντα προσωπικά, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να τους κάνει ανασφαλείς. Τα ζητήματα εμπιστοσύνης τους, τους κάνουν να απομακρύνουν τους ανθρώπους. Ενώ ο μεγαλύτερος φόβος τους μπορεί να είναι η απόρριψη, όταν ζητούν επανειλημμένα από τους συνεργάτες και τους φίλους τους την επιβεβαίωση, δημιουργούν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι τείνουν να υπεραναλύουν τα πράγματα. Επικεντρώνονται τόσο στις μικροσκοπικές λεπτομέρειες και στις υποθετικές καταστάσεις, που το άγχος και το στρες τους μπορεί να τους παραλύσει. Θα αποδομήσουν ένα καλό πράγμα μέχρις ότου δεν θα μείνει τίποτα άλλο πέρα από τα ελαττώματα και οι σχέσεις τους υποφέρουν συχνά επειδή είναι πολύ επικριτικοί.

Η ικανότητά τους να εστιάζουν στις λεπτομέρειες δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι κάτι κακό. Μπορεί να τους βοηθήσει στη δουλειά, εάν χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο και σε συνδυασμό με θετικές σκέψεις.

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία με της νεογέννητες κόρες της

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν μπορεί να αφήσει τα πράγματα να προχωρήσουν χωρίς να έχει τον έλεγχο, μερικές φορές μέχρι το σημείο της εμμονής. Συνδέεται με ένα άτομο, ένα έργο ή μια σχέση και αφιερώνει όλο τον χρόνο και την ενέργειά του σε αυτό.

Αυτό μπορεί να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει projects και να πάει καλά στη δουλειά, αλλά όταν η προσοχή του είναι σε λάθος σημείο μπορεί να αποδειχθεί είτε χάσιμο χρόνου, είτε υπερβολική ακόμα και ανάρμοστη (για παράδειγμα, παρακολούθηση του πρώην).