Νέο φεγγάρι Μαΐου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

10.05.2021
Νέο φεγγάρι Μαΐου: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
To νέο φεγγάρι του Μαΐου ανεβαίνει στον ουρανό στις 11 Μαΐου και φέρνει μια αναζωογονητική, πνευματική αλλά και προσγειωμένη αίσθηση ενέργειας στους ανοιξιάτικους στόχους μας. Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την τυχερή σεληνιακή επαναφορά προς όφελός τους, αλλά αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζει περισσότερο το νέο φεγγάρι του Μαΐου του 2021, τότε θα είναι ακόμη πιο ουσιαστικός χρόνος για σένα.

Ταύρος

Αυτό είναι το νέο σου φεγγάρι, Ταυρίνα! Τόσο ο ήλιος όσο και το φεγγάρι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον υπερ-προσωπικό Οίκο του εαυτού σου, οπότε είναι μια ισχυρή στιγμή για να θέσεις στόχους για τον εαυτό σου, να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο και να επικεντρωθείς στις δικές σου μεγαλύτερες επιθυμίες. Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Πρόσεξε για μια απροσδόκητη έκρηξη ενέργειας και κινήτρων σε θέματα επικοινωνίας, καθώς θα μπορούσες να κάνεις τώρα μερικές σημαντικές συνδέσεις που ενισχύουν την ικανότητά σου να εκφράζεις τις ιδέες σου στον κόσμο.

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Αμέσως μετά τον γάμο αποκάλυψαν ότι θα γίνουν γονείς

Λέων

Είσαι παθιασμένη με τη δουλειά σου, Λιονταρίνα και το να αφήσεις το στίγμα σου στον κόσμο είναι σημαντικό για εσένα. Γι 'αυτό, το νέο φεγγάρι στον Οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου, θα είναι σημαντικό. Αυτήν τη στιγμή, έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μερικές συναρπαστικές νέες επαγγελματικές διαδρομές για τον εαυτό σου ή να ξεκινήσεις νέα projects που θα μπορούσαν να φέρουν διαρκή επιτυχία. Και ενώ θέλεις να είσαι λογική όταν κάνεις επιλογές καριέρας ή σημαντικές αλλαγές, αυτό το νέο φεγγάρι σου ζητά να τιμήσεις τις πνευματικές αισθήσεις σου με το να ακολουθήσεις τα ένστικτά σου.

Η μαμαδίστικη συνταγή για μακαρόνια στο φούρνο

Σκορπιός

Αυτό το νέο φεγγάρι επηρεάζει τον τομέα των συνεργασιών του αστρολογικού σου χάρτη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καιρός να ασχοληθείς σοβαρά με τις προσωπικές σχέσεις σου. Ποιοι είναι οι στόχοι της σχέσης σου, Σκορπίνα; Και ποια ορόσημα οικοδομείς στις τρέχουσες διαπροσωπικές σου καταστάσεις; Πηγαίνεις βαθιά και ξεκαθαρίζεις στον εαυτό σου για το πώς θέλεις να δεσμευτείς, ακόμα κι αν αυτή η εξερεύνηση σε οδηγεί σε κάποια απρόσμενα μονοπάτια. Η δυναμική των σχέσεών σου είναι ρευστή, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτούνται πολλές ειλικρινείς συνομιλίες, σταθερά όρια και ευέλικτες προσδοκίες.