Νέο φεγγάρι Μαΐου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο

11.05.2021
Νέο φεγγάρι Μαΐου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο
To νέο φεγγάρι του Μαΐου του 2021 ανεβαίνει στον ουρανό στις 11 Μαΐου και δίνει σε όλα τα ζώδια την ευκαιρία να ορίσουν νέες προθέσεις και να επικεντρωθούν στους στόχους τους. Ευτυχώς, αυτό το νέο φεγγάρι είναι ήπιο και για τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από το νέο φεγγάρι του Μαΐου, η καλή ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο εύκολη να τη διαχειριστούν.

Δίδυμοι

Η αστρολογία του Μαΐου έχει πολλούς πλανήτες που εισέρχονται στο ζώδιό σου, Διδυμάκι, οπότε περίμενε να γίνουν πράγματα σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σου, σύντομα - αλλά όχι ακόμα. Αυτό το νέο φεγγάρι σου ζητά να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο πρώτα με τον εαυτό σου. Προτού μπορέσεις να προχωρήσεις σοβαρά στους στόχους σου, είναι σημαντικό να είσαι σε θέση να ηρεμήσεις το μυαλό σου και να ελαφρύνεις το πρόγραμμά σου από όλες τις συνηθισμένες εργασίες που σου αποσπούν την προσοχή από τη μεγάλη εικόνα. Η ξεκούραση, η χαλάρωση και η πνευματική θεραπεία είναι τα θέματα αυτού του νέου φεγγαριού για εσένα, οπότε μην φοβηθείς να περάσεις μια ή δύο νύχτες στη μοναξιά.

«Άγριες Μέλισσες»: Το γλυκό φιλί του Κωνσταντή για τη γιορτή της μητέρας [video]

Παρθένος

Είσαι από τη φύση σου αποτελεσματική όταν πρόκειται για μια λίστα υποχρεώσεων, Παρθένε, πράγμα που σημαίνει ότι συνήθως εστιάζεις στα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Τι γίνεται όμως με τα μη απαραίτητα πράγματα που σε ενθουσιάζουν για τη ζωή και σε κάνουν να νιώσεις περιέργεια για τον κόσμο; Δεν αξίζουν επίσης προτεραιότητα αυτές οι προσπάθειες; Αυτό το νέο φεγγάρι στον Οίκο της περιπέτειας σου, σου προκαλεί μια βαθιά αίσθηση θαυμασμού για τις μεγαλύτερες απολαύσεις και τα μυστήρια της ζωής και είναι καιρός να απολαύσεις τη δίψα σου για γνώση.

10 διάσημοι που δεν ήξερες πως ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω [photos]

Αιγόκερως

Κάθησε αναπαυτικά και απόλαυσε την καλή ατμόσφαιρα, Αιγοκερίνα, γιατί αυτή η νέα σελήνη φωτίζει τον πιο γεμάτο απόλαυση τομέα του χάρτη σου. Το ρομάντσο θα έρθει εύκολα κάτω από αυτή τη νέα σελήνη, οπότε είναι μια τυχερή στιγμή να πεις ναι σε ένα ραντεβού, να πας λίγο πιο μπροστά με το φλερτ σου ή να σκεφτείς κάποια έκπληξη για τη μόνιμη σχέση σου προκειμένου να ταρακουνήσει λίγο τα πράγματα. Μην φοβάσαι να δείξεις έναν σέξι εαυτό! Είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή να προχωρήσεις σε ένα έργο πάθους ή μια καλλιτεχνική προσπάθεια, καθώς οι δημιουργικοί χυμοί σου θα ρέουν ελεύθερα.