Ποιο είναι το ζώδιο που δυσκολεύεσαι περισσότερο να ξεπεράσεις, σύμφωνα με το δικό σου ζώδιο (Μέρος Α’)

16.05.2021
Ποιο είναι το ζώδιο που δυσκολεύεσαι περισσότερο να ξεπεράσεις, σύμφωνα με το δικό σου ζώδιο (Μέρος Α’)
Μπορεί να έχεις μια μεγάλη λίστα με τους λόγους για τους οποίους εσύ και κάποιος συγκεκριμένος δεν μπορείτε να είστε μαζί. Και όμως, μόνο μια σκέψη για το χαμόγελό του, τις μικρές ιδιοτροπίες του ή τον τρόπο που έλεγε το όνομά σου, μπορεί να σου ξυπνήσει κάτι. Ακόμα κι αν δεν είσαι ο τύπος του ατόμου που μένει κολλημένο σε έναν πρώην ή ένα πρώην φλερτ, ο καθένας έχει ένα ζώδιο που απλά δεν είναι εύκολο να ξεπεράσει. Το να γνωρίζεις το πιο δύσκολο ζώδιο να ξεπεραστεί, με βάση το ζώδιο σου, μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα γιατί ορισμένοι άνθρωποι είναι τόσο δύσκολο να ξεχαστούν.

Ο Κριός δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ζυγό

Ο παθιασμένος Κριός και ο ρομαντικός Ζυγός είναι απόλυτα αντίθετοι στον τροχό του ζωδιακού κύκλου, γεγονός που δημιουργεί άμεση και μαγνητική έλξη. Αυτοί οι δύο έχουν τόσο μεγάλη χημεία που θα δυσκολευτούν να μην μην αγγίζει ο ένας τον άλλον. Ενώ ο Κριός και ο Ζυγός θα περάσουν υπέροχα μαζί, εξακολουθούν να είναι αντίθετοι.

Ο Ταύρος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Τοξότη

Ο Ταύρος και ο Τοξότης δεν κάνουν και τον καλύτερο συνδυασμό. Σύμφωνα με τα όσα λέει η αστρολόγος Clarisse Monahan στο Bustle, τους χωρίζουν πέντε ζώδια και κάνουν αυτό που ονομάζεται χιαστί όψη στην αστρολογία. «Αυτή είναι μια όψη της έντασης, καθώς οι εμπλεκόμενοι πλανήτες θα είναι εντελώς άσχετοι μεταξύ τους», λέει. «Ωστόσο, αυτό το μυστήριο μπορεί να φέρει μια έντονη και σεξουαλική ίντριγκα μεταξύ τους».

Ο Δίδυμος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ζυγό

Ο Δίδυμος και ο Ζυγός είναι δύο ζώδια του αέρα που φαίνεται να καταλαβαίνουν αμέσως ο ένας τον άλλο. Ως δύο από τις μεγαλύτερες κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου, αυτοί οι δύο θα απολαύσουν το να βγαίνουν έξω μαζί. Με το πνεύμα των Δίδυμων και τη γοητεία του Ζυγού, αυτό το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο περιζήτητα στους κοινωνικούς κύκλους.

10 σημάδια πως δεν σ' έχει ξεπεράσει

Ο Καρκίνος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ιχθύ

Η αλήθεια είναι ότι ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια. Έτσι, γενικά, τείνει να σκέφτεται συχνά τους πρώην του. Ωστόσο, ένα ζώδιο που θα του λείψει πραγματικά είναι το (επίσης) ζώδιο του νερού, οι Ιχθείς. «Όντας ένα από τα πιο επικεντρωμένα στις σχέσεις ζώδια, ο Καρκίνος λατρεύει να βουτάει κατευθείαν στα βαθιά συναισθηματικά άκρα, όπως και οι Ιχθείς», λέει η Monahan.

Ο Λέων δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Υδροχόο

Ως σταθερό ζώδιο της φωτιάς, ο Λέων συνήθως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ξεπεράσει τις σχέσεις από τα άλλα δύο ζώδια της φωτιάς. Όμως ο Υδροχόος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξεπεραστεί, καθώς είναι το «κοσμικό αντίστοιχο» του Λέοντα ή το αντίθετο ζώδιο. Σύμφωνα με την Monahan, έχεις την τάση να μεγαλώνεις και να μαθαίνεις περισσότερα όταν βγαίνεις με το αντίθετό σου ζώδιο.

10 σημάδια που φανερώνουν ότι σε αγαπάει -ακόμη κι αν δεν το λέει

Ο Παρθένος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Υδροχόο

Ο Παρθένος και ο Υδροχόος τείνουν να πηγαίνουν καλά στην αρχή λόγω της αμοιβαίας αγάπης τους για πνευματικές αναζητήσεις. Αυτοί οι δύο θα διεγείρουν ο ένας τον άλλον διανοητικά και μπορούν να μιλήσουν για ώρες για οτιδήποτε, από τα τρέχοντα γεγονότα έως κάτι μοναδικό που μόλις έμαθαν. Ωστόσο, ο Υδροχόος μπορεί σύντομα να γίνει λίγο απρόβλεπτος για το τελειομανές σημάδι της γης. Ο Υδροχόος έχει επίσης την τάση να απομακρύνεται στις σχέσεις. Κάτι που δεν αρέσει στον Παρθένο.