Ποιο είναι το ζώδιο που δυσκολεύεσαι περισσότερο να ξεπεράσεις, σύμφωνα με το δικό σου ζώδιο (Μέρος B’)

18.05.2021
Ποιο είναι το ζώδιο που δυσκολεύεσαι περισσότερο να ξεπεράσεις, σύμφωνα με το δικό σου ζώδιο (Μέρος B’)
Ανεξάρτητα από το αν είσαι κάποια που μετά από μια σχέση συνήθως προχωράς αρκετά γρήγορα ή αργά, είναι βέβαιο ότι μερικοί άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σου και θα αφήσουν το μόνιμο στίγμα τους. Παρακάτω θα διαβάσεις για το πιο δύσκολο ζώδιο για να ξεπεράσεις, με βάση το ζώδιο σου. Και ίσως να συμφωνήσεις..

Ο Ζυγός δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ταύρο

Ο Ταύρος και ο Ζυγός έλκονται φυσικά ο ένας από τον άλλο λόγω του κοινού κυβερνώντα πλανήτη της Αφροδίτης. Είναι και οι δύο αληθινά ρομαντικοί στην καρδιά και αγαπούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Όταν είναι μαζί, όπως λέει η αστρολόγος Clarisse Monahan στο Bustle, μπορεί να αισθανθούν σαν σε ένα «όμορφο, ονειρικό τοπίο». Ωστόσο, ο Ζυγός τείνει να έχει ελευθερία στις σχέσεις, να είναι κοινωνικός και να βγαίνει με φίλους, κάτι που μπορεί να αναδείξει τη ζήλια και την κτητική πλευρά του Ταύρου.

Ο Σκορπιός δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Κριό

Δεν θα βρεις ένα πιο σέξι ή πιο παθιασμένο ζευγάρι από τον Κριό και τον Σκορπιό. Σύμφωνα με την Monahan, αυτοί οι δύο μοιράζονται ως κυβερνώντα πλανήτη τον φλογερό Άρη, δημιουργώντας ένα ζεστό αλλά εύφλεκτο συνδυασμό. Αυτό είναι ένα ζευγάρι των οποίων οι καυγάδες τείνουν να κλιμακώνονται γρήγορα. Ωστόσο, «θα παλέψουν για να διατηρήσουν ζωντανές την αγάπη και τη σχέση τους», λέει η Monahan.

Ο Τοξότης δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Κριό

Ο Τοξότης και ο Κριός συνδυάζονται καλά γιατί είναι και τα δύο ζώδια της φωτιάς που είναι αυθόρμητα και έχουν την επιθυμία να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Είναι και οι δύο ανεξάρτητοι και θα κατανοούν πάντα ο ένας την ανάγκη του άλλου για χώρο. Ο Τοξότης, ιδιαίτερα, θα λατρέψει ότι δεν θα αισθανθεί ποτέ καταπιεσμένος από τον Κριό. Σε γενικές γραμμές, ο Τοξότης δεν κολλάει στους πρώην. Τείνει να προχωρά μάλλον γρήγορα. Ωστόσο, ο Κριός είναι η εξαίρεση.

Ο Αιγόκερως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ζυγό

Ο Αιγόκερως και ο Ζυγός κάνουν ένα ενδιαφέρον ζευγάρι επειδή ο Αιγόκερως είναι πολύ σοβαρός, ενώ ο Ζυγός έχει μια νεανική και παιχνιδιάρικη ενέργεια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που ο Ζυγός μπορεί να διδάξει στον Αιγόκερω, σχετικά με την αγάπη, τη διασκέδαση και την εξισορρόπηση. «Ο Αιγόκερως που κυβερνάται από τον Κρόνο μπορεί μερικές φορές να είναι κάπως στραβόξυλο», λέει ο Monahan, κάτι που μπορεί να μην αρέσει στον Ζυγό.

Ο Υδροχόος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Υδροχόο

Το ζώδιο του Υδροχόου είναι τόσο μοναδικό που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό του. Σύμφωνα με την Monahan, δύο Υδροχόοι μπορούν πραγματικά να προκαλούν σύγχυση μεταξύ τους. Τη μια στιγμή μπορούν να είναι απόλυτα συγχρονισμένοι και την επόμενη, μπορούν να αφήσουν ο ένας τον άλλον και να αναρωτιούνται γιατί όλα είναι τόσο λάθος. «Συνήθως μπορούν να βλέπουν τα πράγματα με απρόσωπο και λογικό τρόπο», λέει η Monahan.

Ο Ιχθύς δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Παρθένο

Ο Ιχθύς και ο Παρθένος κάνουν έναν ωραίο συνδυασμό καθώς ο Ιχθύς φέρνει συναισθηματικό βάθος στη σχέση, ενώ ο Παρθένος προσφέρει σταθερότητα. Ο Ιχθύς είναι ένας απελπισμένος ρομαντικός που του αρέσει να κάνει τον σύντροφό του χαρούμενο, ενώ ο Παρθένος θέλει να υπήρετεί άλλους ανθρώπους. Αυτοί οι δύο θα απολαύσουν μια αισθηματική σχέση που είναι ειλικρινής και γεμάτη αγάπη. Ωστόσο, κάποιες φορές, ο πρακτικός Παρθένος μπορεί να βρει τον Ιχθύ λίγο χαοτικό για τα γούστα του.

Όσο για το πρώτο μισό της λίστας, κάνε κλικ ΕΔΩ και μάθε ό,τι θέλεις