Έρχεται ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

29.05.2021
Έρχεται ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Ας είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά!

Ακούς κι εσύ «Ανάδρομος Ερμής» και τρομάζεις; Όπως όταν ξεχάσεις κατά λάθος να αποθηκεύσεις ένα έγγραφο στο οποίο περάσες ώρες δουλεύοντας το. Ή όταν οι πρώην σου αρχίζουν να εμφανίζονται ξανά στη ζωή σου σαν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ωστόσο, αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω 4 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη ανάδρομη πορεία του Ερμή για την άνοιξη του 2021, ίσως τα πράγματα να μην είναι και τόσο άσχημα.

Κριός

Η επικοινωνία είναι κεντρική αξία στον τρόπο λειτουργίας των σχέσεών σου. Είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος του τρόπου με τον οποίο μαθαίνεις νέα πράγματα και διευρύνεις το μυαλό σου. Αυτή η ανάδρομη πορεία αφορά την επανεξέταση του τρόπου με τον οποίο επικοινωνείς την αλήθεια και επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Μιλάς χωρίς να ακούς άλλους; Νιώθεις πολύ ντροπαλή για να μιλήσεις; Αυτή η ανάδρομη πορεία θα σε ενθαρρύνει να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις συνομιλίες σου.

Λέων

Τα άτομα με τα οποία περνάς το χρόνο σου έχουν μεγάλη επιρροή στον τύπο του ατόμου που θέλεις να γίνεις. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσεις τι απολαμβάνεις από τις σχέσεις σου. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψεις σε μια παλιά παρέα με την οποία είχες μια ειδική σύνδεση. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η ώρα να συναντήσεις νέα άτομα με τα οποία μπορεί να μοιράζεσαι τα ενδιαφέροντά σου περισσότερο από τα άτομα με τα οποία περνούσες χρόνο στο παρελθόν.

Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεσαι να σου λείπουν μέρη που επισκέφθηκες στο παρελθόν. Μπορεί επίσης να σου λείπουν κάποιες αυθόρμητες και κάπως χαοτικές εμπειρίες που διευρύνουν το μυαλό σου με αδιανόητους τρόπους. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις στόχο ή ότι είσαι χωρίς κατεύθυνση σε όλη αυτή την ανάδρομη πορεία, αλλά αυτό είναι εντάξει. Δεν χρειάζεται να έχεις έναν οδικό χάρτη, ώστε αυτό το ταξίδι να αξίζει τον κόπο. Αποδέξου τις τυχαίες αλλά συναρπαστικές καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθείς.

Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεσαι κάπως αποσυνδεμένη από τα συνηθισμένα πράγματα που σου φέρνουν ευχαρίστηση ή χαρά. Ωστόσο, η εμπειρία σου θα σε ωθήσει να κάνεις βαθύτερη ενδοσκόπηση, ενθαρρύνοντάς σε να ανακαλύψεις τρόπους για να φέρεις αυτήν την ευτυχία μονη σου στη ζωή σου. Η έμπνευση δεν είναι ένα αυτονόητο πράγμα. Μερικές φορές, πρέπει να μάθεις νέους τρόπους για να δημιουργήσεις μέσα σου αυτόν τον καλλιτεχνικό ηλεκτρισμό.