Ηλιακή έκλειψη Ιουνίου: Τα 4 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα -όμως είναι για καλό

09.06.2021
Ηλιακή έκλειψη Ιουνίου: Τα 4 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα -όμως είναι για καλό
Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ "μεταμορφωτικός" μήνας και μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ωθείσαι σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι προς το παρόν ανάδρομος, κάτι το οποίο αναδεικνύει το παρελθόν και σε ενθαρρύνει να αναλύσεις τι έρχεται και έχει φύγει. Ωστόσο, σε περιμένουν νέες αρχές, ειδικά για τα ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα την ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021.

Δίδυμοι

Επειδή αυτή η ηλιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στους Διδύμους, συγκεντρώνει τα ισχυρά της αποτελέσματα απευθείας σε εσένα. Μπορεί να υπάρξουν περιστατικά στη ζωή σου που θα σε οδηγήσουν σε μια νέα κατεύθυνση, αναγκάζοντάς σε να εγκαταλείψεις αυτό που δεν ήταν ποτέ σημαντικό για εσένα. Αποδέξου αυτή τη διαδικασία δούναι και λαβείν. Το σύμπαν θέλει να κάνεις μια δραστική αλλαγή για να ξεφύγεις από την ανασταλτική ζώνη άνεσής σου. Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου σε περιμένει.

Παρθένος

Ενδέχεται να αντιμετωπίζεις επαγγελματικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να συνειδητοποιήσεις ότι ο τομέας που έχεις επιλέξει και οι στόχοι σταδιοδρομίας όπου εστιάζεις, δεν ταιριάζουν με το άτομο που θέλεις να γίνεις. Οι αλλαγές στην κατάσταση της καριέρας σου θα μπορούσαν να εξελίσσονται σταθερά, οπότε παρακολούθησε την κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνεται η εργασία σου. Υιοθετείς μια βαθύτερη εξουσία για τη ζωή και τη φιλοδοξία σου.

Τοξότης

Επειδή αυτή η ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, μπορεί να αισθανθείς την ένταση των επιπτώσεών της. Μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να αποχαιρετάς τους ανθρώπους εξίσου πρόθυμα, όπως το να λες γεια σε κάποιον νέο. Οι σχέσεις σου μπορεί να υποβάλλονται σε γρήγορες αλλαγές και μπορεί να αισθανθείς σαν να αποδεσμεύεσαι από εκείνους που είναι ενάντια στα συμφέροντά σου.

Ιχθύες

Η οικιακή σου ζωή βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο αυτής της ηλιακής έκλειψης. Μπορεί να καθαρίζεις τη ντουλάπα σου, αφιερώνοντας παράλληλα χρόνο για ξεσκόνισμα, αναδιοργάνωση και επανασχεδιασμό. Ο χώρος διαμονής σου, μπορεί να μη λειτουργεί για εσένα, προτρέποντας σε να δημιουργήσεις έναν πιο αυθεντικό χώρο. Ενδέχεται να προκύψουν διαφωνίες με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου, αναγκάζοντάς σε να συζητήσεις επιτέλους το πρόβλημα που κάνεις ότι δεν βλέπεις.