Ηλιακή έκλειψη Ιουνίου: Ποια ζώδια θα χαμογελάσουν λίγο περισσότερο εξαιτίας της

10.06.2021
Ηλιακή έκλειψη Ιουνίου: Ποια ζώδια θα χαμογελάσουν λίγο περισσότερο εξαιτίας της
10 Ιουνίου. Σήμερα πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη η οποία είναι συνέχεια της σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα. Ενώ αυτή η σεληνιακή έκλειψη σε ενθάρρυνε να αφήσεις κάτι, αυτή η επερχόμενη ηλιακή έκλειψη θέτει τα θεμέλια για μια νέα αρχή. Καλό δεν ακούγεται; Και είναι. Ακόμη και για τα ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα. Τα 4 ζώδια που θα περάσουν με καλύτερο τρόπο την ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης του Ιουνίου, μπορεί να μην αισθανθούν καν τον αντίκτυπό της. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να σημάνει την αρχή κάτι πραγματικά συναρπαστικού.

Κριός

Η εξυπνάδα σου λάμπει τόσο φωτεινά κάτω από αυτήν την ηλιακή έκλειψη. Μπορεί να ξεκλειδώσει μονοπάτια στο μυαλό σου, βοηθώντας σε να εντοπίσεις λεπτομέρειες που δεν είχες ξαναδεί και να λύσεις παζλ που κάποτε σε μπέρδευαν. Αλλά το πιο σημαντικό, αυτή η έκλειψη θα σε βοηθήσει να πεις αυτό που σκέπτεσαι. Μια ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να πεις αυτό που θέλεις, μπορεί να προκύψει καθώς ξεκινάς μια συνομιλία.

Έχεις δει τον γιο του Σταύρου Νιάρχου και της Dasha Zhukova; Πάτησε τον σύνδεσμο και δες την πρώτου φωτογραφία του μωρού στην αγκαλιά της μαμάς του. Είναι σκέτος γλύκας.

Λέων

Αυτή η ηλιακή έκλειψη σε ενθαρρύνει να προσεγγίσεις κοινωνικές ομάδες και κοινότητες που σου επιτρέπουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου στη ζωή. Σε τελική ανάλυση, όλα έχουν να κάνουν με το ποιον γνωρίζεις και το να γνωρίσεις άτομα που μοιράζονται το όραμά σου και την προθυμία σου να συνεργαστείς και να εργαστείς μαζί τους, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Αποδέξου τους ανθρώπους, τους οποίους αυτή η ηλιακή έκλειψη θα σε φέρει σε επαφή.

Ζυγός

Ο κόσμος σε ικετεύει για να τον εξερευνήσεις. Θέλει να απομακρυνθείς από όλα όσα γνωρίζεις και να βυθιστείς στο άγνωστο. Θέλει να ανοίξεις το μυαλό σου σε διαφορετικούς πολιτισμούς και φιλοσοφίες και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες για να επεκτείνεις τη γνώση σου. Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα μπορούσε να ξεκινήσει μια περιπέτεια, αλλά εξαρτάται από εσένα να την αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Είσαι Yδροχόος; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Υδροχόος

Αυτή η ηλιακή έκλειψη προκαλεί τόση ζωή μέσα σου. Σε ενθαρρύνει να ανοίξεις την καρδιά σου στο ρομαντισμό, την ποίηση, την τέχνη, τη δημιουργικότητα και πάνω απ 'όλα τη διασκέδαση. Σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει να υπάρχει συνεχές άγχος και σοβαρότητα. Υπάρχει ένα παιδί που είναι μέσα σου και θέλει να βγει και να παίξει.