Μπαίνουμε σε ανάδρομο Δία - Τι σημαίνει για το ζώδιο σου

20.06.2021
Μπαίνουμε σε ανάδρομο Δία - Τι σημαίνει για το ζώδιο σου
Σύμφωνα με την αστρολογία κάθε πλανήτης έχει μια δική του προσωπικότητα. Γνωστός ως ο «Μέγας Ευεργέτης», ο Δίας κυριαρχεί κυριολεκτικά στην τύχη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ανάδρομος Δίας του 2021 είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις, γιατί μπορεί να έχει αρκετό αντίκτυπο στις προοπτικές σου. Και αυτό συμβαίνει από τις 20 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που πάντα ενδιαφέρεται να κάνει τα πράγματα αξιοπρόσεκτα και πολύ πιο συναρπαστικά από ότι ήταν πριν. Είναι ένας πλανήτης που ασχολείται περισσότερο με το να ζει κανείς τη ζωή στο έπακρο από το να ακολουθεί τους κανόνες. Στον αστρολογικό σου χάρτη, ο Δίας αποκαλύπτει πού βρίσκονται μερικά από τα φυσικά σου ταλέντα, καθώς ο Δίας μπορεί να σου δώσει μια μυστική ώθηση προς την επιτυχία, την ευτυχία και την αυτοπεποίθηση. Εάν ο Δίας ήταν ένα άτομο, θα ήταν ο διασκεδαστικός και ξεκαρδιστικός φίλος σου που είναι πρόθυμος να σε ανεβάσει όποτε περνάς μια δύσκολη μέρα και να σε ταξιδέψει σε μια αυθόρμητη περιπέτεια.

Η αλήθεια είναι ότι η αστρολογία είναι σπάνια ασπρόμαυρη και οι αποχρώσεις του γκρι είναι αυτές που την καθιστούν τόσο ενδιαφέρουσα. Ο Δίας γίνεται ανάδρομος στις 20 Ιουνίου και μπορεί να αρχίσεις να αισθάνεσαι ότι τα πράγματα φαίνονται λίγο λιγότερο χρωματιστά. Να γιατί:

Irina Shayk - Bradley Cooper: Η κόρη τους είναι μια κούκλα και η τελευταία της εμφάνιση επική [photos]

Ανάδρομος Δίας 2021 (20 Ιουνίου έως 18 Οκτωβρίου)

Έχεις παρατηρήσει ότι από τότε που ο Δίας μπήκε στους Ιχθείς, τα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται πιο ελπιδοφόρα; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δίας κυβερνά τους Ιχθείς και όταν έκανε τη μετάβαση στο ζώδιο τους στις 13 Μαΐου, άρχισε να σε κάνει να νιώθεις πολύ πιο άνετα. Ο Δίας λατρεύει να βρίσκεται στους πνευματικούς, συμπονετικούς και ευφάνταστους Ιχθείς, ένα ζώδιο που είναι τόσο απεριόριστο όσο είναι ελεύθερο. Στους Ιχθείς, ο Δίας μπορεί να κάνει αστρικό έργο σε διαφορετικά βασίλεια και να διαδώσει την αγάπη κοντά και μακριά.

Αυτή η μετάβαση είναι προφανής και έντονα αισθητή, γιατί πριν ο Δίας μεταφερθεί στους Ιχθείς, ήταν στον Υδροχόο, ένα ζώδιο που αναστέλλει τις τολμηρές και ξέγνοιαστες τάσεις του Δία. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Υδροχόος κυβερνάται από τον πειθαρχημένο, αξιόπιστο και σοβαρό Κρόνο, έναν πλανήτη που αντιπροσωπεύει ότι δεν είναι ο Δίας. Ενώ βρίσκεται στον Υδροχόο, η συνήθης έκφραση του Δία αναθερμαίνεται και συγκρατείται.

Πώς να φτιάξεις το κλασικό Amaretto sour

Όταν ο Δίας γίνει ανάδρομος στις 20 Ιουνίου, θα ξεκινήσει το σταθερό του ταξίδι προς τα πίσω και τελικά, θα επανέλθει στον Υδροχόο στις 18 Ιουλίου. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η ανάδρομη πορεία του Δία θα κάνει τη διέλευση του στους Ιχθείς να γίνει κάπως βραχύβια. Θα πρέπει να περιμένεις έως τις 28 Δεκεμβρίου για να εισέλθει ξανά ο Δίας στους Ιχθείς, όπου θα παραμείνει καθ 'όλη τη διάρκεια του 2022.

Υπάρχει ακόμα κάτι που πρέπει να σταχυολογήσουμε από την ανάδρομη εμπειρία του Δία. Και αυτό είναι ότι θα σε κάνει επίσης να εστιάσεις στην εσωτερική ανάπτυξη και την εσωτερική επέκταση. Η ανάδρομη πορεία του Δία μπορεί να είναι μια λιγότερο άγρια ​​και εκστατική στιγμή, αλλά σε ενθαρρύνει να εκμεταλλευθείς την ικανότητά σου να παραλάβεις τα δώρα που ο Δίας θέλει να σου φέρει. Προτού μπορέσεις πραγματικά να απορροφήσεις τις θετικές δονήσεις, πρέπει να είσαι στη σωστή πνευματική κατάσταση για να τις αξιοποιήσεις. Άφησε τον ανάδρομο Δία να είναι η ευκαιρία σου να βελτιώσεις την πνευματική σου κατάσταση και να κατανοήσεις τη δύναμη του Δία που υπάρχει μέσα σου.