Υπερπανσέληνος της φράουλας: Ποια ζώδια θα την περάσουν με τον καλύτερο τρόπο

23.06.2021
Υπερπανσέληνος της φράουλας: Ποια ζώδια θα την περάσουν με τον καλύτερο τρόπο
H πανσέληνος της φράουλας πραγματοποιείται στις 24 Ιουνίου στον Αιγόκερω και είναι η τελευταία υπερπανσέληνος του 2021. Ο Αιγόκερως είναι ένα πρακτικό αλλά διορατικό ζώδιο που θέτει έναν στόχο και λαμβάνει ρεαλιστικά μέτρα για να φτάσει αργά αλλά σίγουρα σε αυτόν τον στόχο. Αυτή είναι η τέλεια πανσέληνος για να σκεφτείς ξανά την καριέρα σου και να θέσεις νέα πρότυπα για τον εαυτό σου. Τα 3 παρακάτω ζώδια θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την πανσέληνο του Ιουνίου.

Ταύρος

Ο κόσμος είναι ανοιχτός για εσένα, Ταυρίνα. Αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από την κανονική σου ρουτίνα και τις συνήθεις προοπτικές σου. Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά που δεν έχεις ακόμη βιώσει και τόσα πολλά που δεν έχεις ακόμη μάθει. Άφησε τις επίμονες ιδέες σου και αποδέξου την πιθανότητα να μην βλέπεις τα πάντα καθαρά. Μπορεί να παραβλέπεις ευκαιρίες για να επεκτείνεις τη γνώση σου και να αυξήσεις το πάθος σου για ζωή.

Καύσωνας: Οι συμβουλές που εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
για την προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες

Παρθένος

Είναι εύκολο να σπαταλάς χρόνο με το να σκέφτεσαι τα πάντα, ειδικά όταν είσαι μια Παρθένος. Ευτυχώς, αυτή η πανσέληνος σε βοηθά να αφήσεις αυτές τις πιεστικές σκέψεις και απλά να απολαύσεις τα πάντα. Κάνοντας μια βουτιά στον πέμπτο Οίκο της διασκέδασης και της ευχαρίστησής σου, αυτή η πανσέληνος πρόκειται να σε επανασυνδέσει με το εσωτερικό σου παιδί και να σου υπενθυμίσει τι σε κάνει πιο ευτυχισμένη από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Δοκίμασε να πειραματιστείς με την ευρηματική πλευρά σου και να θυμάσαι ότι είσαι δημιουργική πάνω από όλα αυτά.

7 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Αιγόκερω

Αιγόκερως

Έχεις κάνει άλματα, Αιγοκερίνα. Πολλά έχουν πάει στραβά, αλλά πάρα πολλά πήγαν σωστά. Με όλα αυτά, έχεις αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση της δύναμής σου και μια πιο περίπλοκη οπτική για το ποια είσαι. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σε οδηγήσει σε μια αποκάλυψη για το άτομο που μπορεί να γίνεις. Ίσως είναι καιρός να αναγνωρίσεις επιτέλους τους τρόπους με τους οποίους έχεις αλλάξει και να επιτρέψεις σε αυτές τις αλλαγές να γίνουν εμφανείς ώστε να τις δει όλος ο κόσμος.