Yπερπανσέληνος της φράουλας: Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν περισσότερο

24.06.2021
Yπερπανσέληνος της φράουλας: Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν περισσότερο
Αν αρχίσεις να ψάχνεις περισσότερο τον λαβύρινθο της αστρολογίας, ίσως αρχίσεις να παρατηρείς ότι τα πράγματα δεν είναι όλο αγάπες και λουλούδια με τους πλανήτες. Η αστρολογία μπορεί να περιγράψει πολλές από τις πιο δύσκολες πτυχές της ζωής, καθώς και να σου δώσει την καθοδήγηση και τα εργαλεία για να τις ξεπεράσεις. Έτσι λοιπόν η αστρολογία δείχνει ότι η υπερπανσέληνος του Ιουνίου, η οποία θα συμβεί στις 24 Ιουνίου, θα είναι η χειρότερη για τα 3 παρακάτω ζώδια τα οποία θα βιώσουν άβολα συναισθήματα. Στον αντίποδα, βέβαια, πάτησε τον σύδεσμο για να θυμηθείς ποια τρία ζώδια θα βιώσουν την επίδρασή της πιο χαλαρά και πιο θετικά.

Δίδυμοι

Ανεξάρτητα από το πόσο άνετη θέλεις να φαίνεσαι, Διδυμάκι, είσαι ακόμα άνθρωπος με πλούσια καρδιά. Αυτή η καρδιά έχει την τάση να προσκολλάται σε πράγματα καθώς βιώνει αγάπη και απώλεια. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να κάνει κάποιες από τις συναισθηματικές σου προσκολλήσεις να γίνουν πιο εμφανείς, αποκαλύπτοντας το εάν αυτές οι προσκολλήσεις εξυπηρετούν πραγματικά τα συμφέροντά σου. Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στον τρόπο που μοιράζεσαι και ανταλλάσσεις ενέργεια.

Ζυγός

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να σε κάνει να αισθάνεσαι εξαιρετικά ευαίσθητη και ευάλωτη. Αποκαλύπτει εάν αισθάνεσαι πραγματικά άνετα στο σύμπαν σου. Όλοι λαχταρούν την αίσθηση ότι ανήκουν κάπου και ενώ δεν έχεις τον έλεγχο για το εαν ο κόσμος θα σε δεχτεί, αυτό που έχεις σε έλεγχο είναι το αν θα αποδεχτείς τον εαυτό σου. Ίσως είναι καιρός να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια για να αναβαθμίσεις τον χώρο διαβίωσής σου.

Υδροχόος

Όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν, Υδροχόε, αλλά το ίδιο κάνουν και τα κακά πράγματα. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να αποχαιρετάς κάτι. Ωστόσο, αυτό το αντίο έρχεται εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να κουβαλάς το βάρος πραγμάτων που δεν χρειάζεται πλέον να μεταφέρεις, ωστόσο, έχεις πρόβλημα να μειώσεις αυτό το βάρος. Άφησε την θεραπευτική ενέργεια αυτής της πανσελήνου να σε καθοδηγήσει μέσα από τα περίπλοκα συναισθήματα που έρχονται μαζί της.