Αυτά είναι τα 3 πιο χαοτικά ζώδια

25.06.2021
Αυτά είναι τα 3 πιο χαοτικά ζώδια
Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται πολύ ώρα για να ξεχωρίσεις τους χαοτικούς ανθρώπους. Αν το προσεγγίσεις από τη θεωρητική πλευρά του, το χάος σχετίζεται με την κβαντική φυσική και τόσα άλλα που ο πολύς κόσμος δεν αντιλαμβάνεται. Αλλά το χάος, στην καθημερινή μας ζωή, αφορά σε θέματα όπως η σύγχυση, η επιδείνωση, ο τρόμος, η παρεξήγηση και η αναστάτωση. Και αυτό είναι κάτι που μερικά ζώδια γνωρίζουν καλύτερα. Ιδού τα πιο χαοτικά ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι τόσο χαοτικός – με την κακή έννοια, για να είμαστε ακριβείς. Ως το πιο χαοτικό ζώδιο, είναι αυτό που δημιουργεί προβλήματα και λατρεύει να προκαλεί χάος μαζί με τα προβλήματα.

Και ο Σκορπιός όχι μόνο αγαπά το χάος, αλλά θέλει επίσης να ξέρεις κι εσύ ότι το αγαπά. Το να αγαπάει κάποιος το χάος και να το φέρνει στους ανθρώπους, είναι αυτό που μπορείς να περιμένεις από έναν Σκορπιό.

Ναι, είναι πολύ έξυπνος και πολύ στοργικός, αλλά είναι ο χειρότερος όσον αφορά στη χειραγώγηση που συχνά επιχειρεί και το κάνει με ψέματα, παραπλανήσεις, υποσχέσεις πλούτου ... και περισσότερα ψέματα.

Πώς δημιουργεί το χειρότερο χάος; Ερωτεύεται. Και δεν νοιάζεται.

Λέων

Ο παρορμητικός Λέων δίνει προσοχή στο προς τα πού φυσάει ο άνεμος και κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Αυτό είναι χάος εν δράσει.

Ο Λέων είναι δυνατός και εγωιστικός και έχει τον τρόπο του. Και όλα αυτά είναι καλά σε έναν φανταστικό κόσμο, αλλά στον πραγματικό κόσμο, δεν μπορείς πάντα να πάρεις αυτό που θέλεις.

Δυστυχώς, ο Λέων δεν λαμβάνει υπόψη αυτόν τον συλλογισμό και συνεχίζει τον δρόμο του μέχρι να πάρει αυτό που θέλει, κάτι το οποίο αναμφίβολα προκαλεί χάος.

Και το χάος προκαλεί σύγχυση, πληγωμένα συναισθήματα, ανασφάλεια και ένα πλήθος άλλων χαοτικών πραγμάτων και ο Λέων δεν μπορεί παρά να τα κάνει περισσότερο χάλια. Προκαλεί χάος για να συγκινήσει τον κόσμο.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος κάνει πράγματα «μόνο για να δει τι θα συνέβαινε». Δεν ενδιαφέρεται για το πώς θα γίνουν, μόνο με το πόσα προβλήματα και πόση παραφροσύνη μπορούν να προκαλέσουν την κάθε στιγμή.

Το χάος κάνει τους Δίδυμους να αισθάνονται ζωντανοί. Θα χειριστούν θέματα σχέσεων σε δευτερόλεπτα, απλώς και μόνο επειδή κάνουν τόσο κακές επιλογές και αυτές οι επιλογές αφήνονται στο έλεος του χάους.

Ο Δίδυμος δεν έχει ιδέα τι κάνει. Δικαιολογεί αυτή την έλλειψη ανησυχίας με το ότι «ζει τη στιγμή», αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι ενέργειές του είναι συνέχεια χαώδεις.