Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο και πώς επηρεάζουν το ζώδιο σου

03.07.2021
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο και πώς επηρεάζουν το ζώδιο σου
4 πλανήτες ξεκινούν ή συνεχίζουν την ανάδρομη πορεία τους αυτό τον μήνα.

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με το καθημερινό μας ωροσκόπιο, υπάρχουν πάντα ανάδρομες πορείες πλανητών που μπορεί να μας επηρεάσουν. Παρόλο που η λέξη «ανάδρομος» μπορεί να προκαλέσει πολύ άγχος - και η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές, οι ανάδρομοι πλανήτες πραγματικά δημιουργούν προβλήματα - είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ανάδρομες πορείες δεν είναι απαραίτητα κακές. Υπάρχει σχεδόν πάντα ένας πλανήτης που είναι ανάδρομος, που είναι μια επαρκής απόδειξη ότι τα πράγματα δεν πάνε πάντα στραβά κατά τη διάρκεια τέτοιων περιπτώσεων. Αν αναρωτιέσαι ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο του 2021, μην ανησυχείς και συνέχισε να διαβάζεις. Ευτυχώς, θα επιβιώσεις.

Ιδού οι 4 πλανήτες που είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο:

Δίας (20 Ιουνίου έως 18 Οκτωβρίου)

Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που ξεχωρίζει καθώς κυβερνά το θάρρος, την ανάπτυξη, τον αυθορμητισμό και την περιπέτεια. Ότι αγγίζει ο Δίας αναπόφευκτα γίνεται μεγαλύτερο. Ωστόσο, όταν ο Δίας είναι ανάδρομος, ο συνηθισμένος ενθουσιασμός και η ευφορία του, μετριάζονται και ξεκινά μια περίοδος στοχαστικής εσωτερικής ανάπτυξης. Καθώς ο Δίας γίνεται ανάδρομος μέσω των πνευματικών Ιχθύων (μέχρι να επανέλθει στον Υδροχόο στις 28 Ιουλίου), μπορεί να αισθανθείς πιο ενδοσκοπικά αυτόν τον μήνα και ανοιχτή σε θεραπεία.

Έπιπλα κήπου: Πώς να τα καθαρίσεις και να τα κάνεις να φαίνονται σαν καινούργια

Κρόνος (23 Μαΐου έως 10 Οκτωβρίου)

Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που βάζει τους κανόνες. Δεν είναι περίεργο ότι αυτός ο πλανήτης είναι γνωστός ως πατριάρχης του ζωδιακού κύκλου, επειδή σε ενθαρρύνει να οικοδομήσεις πειθαρχία και να γίνεις πιο υπεύθυνη. Κάνεις ένα μικρό διάλειμμα όταν αυτός ο αυταρχικός πλανήτης γίνεται ανάδρομος, σαν ο αυστηρός πατέρας σου να πηγαίνει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σε ενθαρρύνουμε να επιστρέψεις στα σχέδια σου και να αρχίσεις να ανοικοδομείς τον εαυτό σου.

Ποσειδώνας (25 Ιουνίου έως 1 Δεκεμβρίου)

Ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που συνδέεται περισσότερο με τα όνειρα παρά με την πραγματική ζωή. Στην πραγματικότητα, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που σε βοηθά να συνδεθείς με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου. Ωστόσο, μπορεί επίσης να σε κάνει να αισθάνεσαι αποπροσανατολισμένη, απομακρυσμένη και μερικές φορές ακόμη και να έχεις παραισθήσεις. Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, μερικές από τις φαντασιώσεις και τις ψευδείς ιδέες σου μπορεί να αρχίσουν να εξαφανίζονται. Αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να είναι απίστευτα λαμπρή καθώς αναγνωρίζεις τα μέρη της πραγματικότητας που αγνοούσες.

Οι καλύτερες ιδέες για διακόσμηση για μικρά μπαλκόνια

Πλούτωνας (27 Απριλίου έως 6 Οκτωβρίου)

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της δημιουργίας και της καταστροφής (ή του θανάτου και της αναγέννησης). Είναι ένας ύπουλος πλανήτης που υποδαυλίζει τις πιο σκοτεινές και πιο αδίστακτες παρορμήσεις σου. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Πλούτωνας κυβερνά επίσης την ικανότητά σου να ελέγχεις, να χειρίζεσαι και να αναζητάς δύναμη. Γι 'αυτό, όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, οι δομές ισχύος μπορεί να αρχίσουν να καταρρέουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των τρόπων που ασκείς κυριαρχία έναντι των άλλων (και τον τρόπο που οι άλλοι ασκούν κυριαρχία πάνω σου).