Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

02.07.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Ο Ιούλιος ξεκινά με τον ήλιο στον συναισθηματικό, διαισθητικό και προστατευτικό Καρκίνο, κάτι που έχει να κάνει με το να συνδέεσαι με αυτά που επιθυμεί η καρδιά σου. Με τη σεζόν του Καρκίνου σε εξέλιξη, αυτή τη φορά θα έρθει η ενσυναίσθηση σου στην επιφάνεια, επιτρέποντάς σου να νιώσεις τα πράγματα πιο βαθιά και να δημιουργήσεις μια ισχυρότερη σχέση με τον εσωτερικό σου εαυτό. Πέρασε χρόνο δημιουργώντας τον δικό σου ιερό χώρο, φροντίζοντας για τις πιο ευάλωτες ανάγκες σου και φυσικά φροντίζοντας τους άλλους. Ο Ιούλιος του 2021 θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα 3 παρακάτω ζώδια και υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για αυτό.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα σου να λάμψεις, Καρκινάκι. Σοβαρά, ζήσε το, γιατί το έχεις κερδίσει. Τον Ιούλιο, ο ήλιος θα λάμψει στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, που θα μπορούσε να φανεί σαν μια αναζωογονητική ανάσα φρέσκου αέρα. Ήρθε η ώρα να θυμηθείς ποια είσαι και να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου όπως ποτέ άλλοτε. Το σύμπαν αντικατοπτρίζει την ενσυναίσθηση, τη φροντίδα και τις διαισθητικές ενέργειές σου, καθιστώντας την περίσταση ως ιδανική για να κολυμπήσεις ανεμπόδιστη ως γοργόνα στη δική σου θάλασσα.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούλιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας
Υπάρχει, όμως και μια θετική πλευρά

Σκορπιός

Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια παλιά πράγματα, ήρθε η ώρα να ζωντανέψεις, Σκορπίνα. Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να φέρει σοβαρό αυθορμητισμό και ενθουσιασμό στη ζωή σου. Ο ήλιος πετάει τώρα μέσα από τον εκτεταμένο ένατο Οίκο σου, καθιστώντας την μια ιδανική στιγμή για να ανοίξεις το μυαλό σου, να απολαύσεις μερικές περιπέτειες και να ταξιδέψεις σε εξωτικές νέες τοποθεσίες. Τον Ιούλιο, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να λαχτάρα κάτι νέο: κάτι μυστηριώδες, συναρπαστικό και κάτι που να σε γεμίζει αδρεναλίνη.

Ιχθείς

Από πού να ξεκινήσουμε, Ιχθύ; Ο Ιούλιος μπορεί να είναι ο μήνας όπου τα πράγματα γίνονται πραγματικά υπέροχα. Καθώς ο ήλιος κινείται μέσα από τον δημιουργικό πέμπτο Οίκο της διασκέδασης και της ευχαρίστησής σου, το μόνο που θέλεις να κάνεις αυτόν τον μήνα είναι να περάσεις καλά. Κάνε κάτι καλλιτεχνικό και παιχνιδιάρικο. Ερωτεύσου, ζωγράφισε ένα ηλιοβασίλεμα και χόρεψε με τη μουσική που σε ανεβάζει, γιατί ο Ιούλιος πρόκειται να γίνει άγριος.