Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια είναι γεννημένες για γάμο

07.07.2021
Οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτά τα ζώδια είναι γεννημένες για γάμο
Ουδείς παντρεύεται για να χωρίσει, όμως ουδείς γνωρίζει τι του επιφυλάσει το μέλλον, έτσι κι αλλιώς και σε πολλές περιπτώσεις ένα διαζύγιο φαντάζει μονόδρομος. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για γάμο -μερικοί μάλιστα δεν αντιλαμβάνονται τη δέσμευση ούτε σε μικρότερη κλίματα. Υπάρχουν όμως μερικοί που λες και είναι γεννημένοι ακριβώς γι' αυτό. Και ναι, η αστρολογία υποστηρίζει ότι τα ζώδια παίζουν και σε αυτό τον τον τομέα τον ρόλο τους. Είται ασπάζεσαι την ιδέα είτε όχι, ιδού τα ζώδια που, σύμφωνα με την αστρολογία, έχουν μια πιο φυσική ροπή προς το στεφάνι.

Καρκίνος

Αν ψάχνεις για πίστη και ένα καλό σταθερό θεμέλιο, μια γυναίκα που γεννιέται κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου είναι ιδανική σύντροφος.

Οι Καρκίνοι σύζυγοι αγαπούν την οικογενειακή ζωή και αληθινά αγαπούν το γάμο. Το να παντρευτεί κάποιος μια γυναίκα Καρκίνο είναι σαν να παντρευτεί κάποιαν που έχει επενδύσει στην ένωση. Δεν θα του πει ψέματα ποτέ.

Είναι σαν λύκος: ζευγαρώνει για μια ζωή. Οι προθέσεις της είναι πάντα άριστες και είναι ένα από τα ζώδια που κάνουν τις καλύτερες συζύγους.

Με ποιο ζώδιο έχεις τη μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσεις σε έναν γάμο (Μέρος Β’)

Ιχθείς

Οι Ιχθείς σύζυγοι είναι εξαιρετικά προικισμένες στο να δίνουν αγάπη και θέλουν να είναι πάντα βέβαιες ότι ο σύντροφος τους είναι ευχαριστημένος.

Έχουν μια πολύ όμορφη πλευρά που βασίζεται στη δημιουργικότητα και μέρος αυτής πηγαίνει στο είδος των παιδιών που θέλει ένας σύντροφος να μεγαλώσει μαζί τους.

Ενώ είναι ευμετάβλητες, αν κάποιος καταλάβει τις λεπτές διαφορές της γυναίκας Ιχθύος, θα ξεδιπλώσει ένα λουλούδι τεράστιας ομορφιάς και κατανόησης. Οι Ιχθείς σύζυγοι είναι πιστές και έξυπνες.

Ζυγός

Αυτό είναι το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που αναδεικνύει τους καλύτερους ανθρώπους μεταξύ όλων μας. Και αυτό ισχύει διπλά για τις γυναίκες.

Είναι δυναμικές στοχάστριες και έχουν στο μυαλό τους μακροπρόθεσμους στόχους που θα εμπνέουν και θα ενθουσιάζουν. Ποτέ δεν θα μαλώσει τον σύζυγο της μια γυναίκα Ζυγός καθώς παίρνει ότι θέλει μέσω καλοσύνης, παρά μέσω χειραγώγησης.

Οι γυναίκες Ζυγοί αγαπούν το σεξ και το ρομαντισμό και είναι πρόθυμες να πειραματιστούν.

Είσαι Zυγός; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

Ταύρος

Ενώ μπορεί ένας άνδρας να βρεθεί σε αρκετές ερωτικές αντιπαραθέσεις με μια σύζυγο Ταύρο, θα διαπιστώσει τελικά ότι αυτό το είδος αντιπαράθεσης μπορεί να τονώσει τον γάμο με πολύ θετικό τρόπο.

Οι γυναίκες Ταύροι είναι πολύ έξυπνες, οπότε δεν ασχολούνται με τη φυσική επαφή αλλά χρησιμοποιούν περισσότερο το μυαλό τους σε σχέση με το σώμα τους.

Ως σύζυγος, η γυναίκα Ταύρος είναι σταθερή και πιστή, καθώς και μια απίστευτη μητρική φιγούρα στα παιδιά της.