Ποιος είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο βαριέσαι μια σχέση, σύμφωνα με το ζώδιο σου

08.07.2021
Ποιος είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο βαριέσαι μια σχέση, σύμφωνα με το ζώδιο σου
Όταν μια σχέση είναι νέα, συναρπαστική και φρέσκια, σίγουρα νιώθεις ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει ούτε μια στιγμή που θα βαρεθείς τον σύντροφό σου. Ωστόσο, μετά από καιρό μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή των δεδομένων και να αρχίσεις να χασμουριέσαι με το που πλησιάζει το βράδυ. Ενδεχομένως τότε να αναρωτιέσαι πώς φτάσατε και οι δύο εκεί. Εάν δεν είσαι σίγουρη, σκέψου την αστρολογία σου. Ο λόγος για τον οποίο κάθε ζώδιο βαριέται στις σχέσεις είναι λίγο διαφορετικός, έτσι το ωροσκόπιό σου θα μπορούσε να σου προσφέρει κάποια εικόνα για το γιατί σταμάτησες να είσαι ικανοποιημένη ή ενθουσιασμένη στην ερωτική σου ζωή.

Κριός

Ο Κριός είναι επιρρεπής στο να βαριέται στις σχέσεις του επειδή τείνει να βουτάει σε αυτές πολύ γρήγορα. Καθώς κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα, ο Κριός ζει για να αναζητά τον ρομαντισμό. Εάν κάποιος τραβήξει την προσοχή του, ο Κριός πέφτει με τα μούτρα και μερικές φορές ξεχνά να βεβαιωθεί ότι είναι πλήρως συμβατός με τη νέα του σχέση, πριν την επισημοποιήσει.

Ταύρος

Όταν ο Ταύρος είναι σε μια σχέση, της δίνει τα πάντα. Του αρέσει να ζει μαζί με το άτομο που αγαπά και να ζουν τα καλύτερα τους. Επειδή τείνει να είναι περισσότερο σπιτόγατος και άνετος σε μια σχέση, αργεί να βαρεθεί τον σύντροφό του, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σίγουρα για έναν από τους δύο λόγους: είτε ο Ταύρος αισθάνεται ότι δεν εκτιμούνται όλα όσα κάνει, είτε ο σύντροφός του είναι αναξιόπιστος.

Έχει "βαλτώσει" η σχέση σου; 10 τρόποι για να βάλεις ξανά τον ρομαντισμό στη ζωή σου

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο του αέρα που καθοδηγείται από την έμφυτη περιέργειά του. Είναι πολύ επιρρεπής στο να βαριέται τις σχέσεις του, έτσι στην πραγματικότητα αυτός είναι ο λόγος που τελειώνουν πολλές σχέσεις του Δίδυμου. Χρειάζονται πολλά για να τραβήξουν και να κρατήσουν την προσοχή ενός Δίδυμου.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν εγκαταλείπει εύκολα τις σχέσεις του. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να πάρει μπρος αυτό το προσεκτικό ζώδιο και να ανοίξει πλήρως την καρδιά του, αλλά, όταν το κάνει, ο Καρκίνος τα δίνει όλα και θα κάνει οτιδήποτε για να κάνει τη σχέση να λειτουργήσει. Ωστόσο, είναι πιθανό ακόμη και αυτό το σούπερ-δεσμευμένο ζώδιο να βαρεθεί σε μια σχέση και ο λόγος έχει να κάνει με τη δυσπιστία.

Λέων

Ο Λέων περνάει πολύ καλά με την αγάπη και τη λατρεία του συντρόφου του. Χρειάζεται συχνή επιβεβαίωση και να γνωρίζει χωρίς αμφιβολία ότι ο σύντροφός του τον θαυμάζει και τον φροντίζει. Εάν δεν έχει τέτοια προσοχή, ο Λέων αναρωτιέται για ποιον λόγο θα πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη σχέση. Εγωιστικό αλλά αληθινό.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει τη φήμη ότι κάνει πολύ κριτική, αλλά όλα προέρχονται από την πεποίθηση του ότι οι άνθρωποι πρέπει να προσπαθούν να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Ενώ ο Παρθένος δεν περιμένει ο σύντροφός του να είναι τέλειος, πρέπει να τον δει να προσπαθεί. Αν δεν τον δει, αρχίζει να βαριέται.

Ζυγός

Ο Ζυγός συμβολίζεται από τη ζυγαριά, επειδή αφορά στην ισορροπία και την αρμονία. Αγαπά την ειρήνη και περιφρονεί τη σύγκρουση. Θέλει έναν σύντροφο ο οποίος είναι χαλαρός και προσεγγίζει τη ζωή με τον ίδιο διακριτικό ενθουσιασμό όπως ο ίδιος. Αν δει δράμα και συγκρούσεις στη σχέση του, θα αρχίσει να βαριέται.

Σκορπιός

Σε αντίθεση με τον Ζυγό ο Σκορπιός χρειάζεται δράμα και δυναμισμό στη σχέση του για να κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα. Εάν δεν έχει έναν σύντροφο που ασχολείται μαζί του σε αυτό το επίπεδο ή είναι πολύ χαλαρός, ο Σκορπιός είναι πιθανό να το ερμηνεύσει ως έλλειψη ενδιαφέροντος ή δέσμευσης.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου που καθοδηγείται από την επιθυμία του να βιώσει και να μάθει νέα πράγματα. Τον τρομοκρατεί να κολλήσει σε μια σχέση που τον εμποδίζει να συνεχίσει να αναπτύσσεται, οπότε όταν αυτό συμβαίνει, είναι σαν να έχει πραγματοποιηθεί ο χειρότερος φόβος του.

H «αθώα» συνήθεια που προκαλεί τους ισχυρότερους τσακωμούς μεταξύ παντρεμένων ζευγαριών

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως υπερηφανεύεται για τη φιλοδοξία του. Έχει στόχο να πετύχει και είναι πολύ παθιασμένος με τη σκληρή δουλειά. Η έλλειψη φιλοδοξίας και η προσκόλληση είναι δύο χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τον Αιγόκερω να χάσει τον σεβασμό για τον σύντροφό του, κάτι που μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε πλήξη και απογοήτευση με τη σχέση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να μην είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο στη σχέση του, αλλά μάλλον λαχταρά μια διανοητικά συναρπαστική σύνδεση που θα οδηγήσει σε συναισθηματικούς δεσμούς που σχηματίζονται με την πάροδο του χρόνου. Ανεξάρτητα από το πόσο προσελκύεται σωματικά από κάποιον, ο Υδροχόος εάν δεν μπορεί να συνδεθεί με τον σύντροφό του σε πιο διορατικό επίπεδο, θα βαρεθεί πολύ γρήγορα τη ρηχότητα.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ο ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου. Ενώ ο Ιχθύς μπορεί να κάνει υπομονή για λίγο, η πραγματικότητα τελικά θα επικρατήσει και εάν δεν υπάρχει μαγεία, σπίθα ή ρομαντισμός, ο Ιχθύς θα αρχίσει να αναζητά κάτι νέο που να του ξυπνήσει ξανά τη φαντασία.