Τα 3 ζώδια για τα οποία το φετινό καλοκαίρι θα είναι δύσκολο

13.07.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία το φετινό καλοκαίρι θα είναι δύσκολο
Πολλές από εμάς είμαστε στο στοιχείο μας φέτος το καλοκαίρι: Επιτέλους λίγη περισσότερη κοινωνικοποίηση και απορρόφηση όσης περισσότερης βιταμίνης D γίνεται! Άλλες, όμως, θα διασκεδάσουν λιγότερο. Και αυτές είναι οι περιπτώσεις όπου τα άστρα δεν έχουν καλά νέα. Υπάρχουν, λοιπόν, τρία ζώδια για τα οποία το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι το καλύτερο. Ιδού και... υπομονή!

Ζυγός

Ζυγέ, αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο να περάσεις καλά. Ο Ήλιος είναι στον Καρκίνο μέχρι τις 21 Ιουλίου. Αν και λατρεύεις τις καλοκαιρινές μέρες στην παραλία γεμάτες κρασί, αλλαντικά και καλή μουσική, το ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει το ζώδιο σου, κάνοντας τα πάντα να φαίνονται λίγο άβολα. Ο Ερμής θα ευθγραμμιστεί επίσης με το ζώδιο σου, καθισμένος στον Καρκίνο από τις 9 έως τις 26 Ιουλίου.

Ωστόσο, ως απάντηση, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο σου προς το τέλος του καλοκαιριού, στις 16 Αυγούστου και στις 30 Αυγούστου, αντίστοιχα. Για να ξεπεράσεις τις σκληρές τοποθετήσεις στις αρχές του καλοκαιριού, άφησε τον εαυτό σου να νιώσει τα απογοητευτικά συναισθήματα και μην τα κλειδώσεις βαθιά μέσα σου, όπως τείνουν να κάνουν οι Ζυγοί.

Η έμπνευση που χρειάζεσαι για το μανικιούρ των διακοπών σου

Κριός

Κριέ όπως και ο Ζυγός, το ζώδιο σου ευθυγραμμίζεται με τον Καρκίνο, κάτι που σημαίνει δυσκολίες στις αρχές του καλοκαιριού. Πιθανότατα θα αισθανθείς έξω από τα νερά σου από τώρα έως τις 26 Ιουλίου, όταν ο Ερμής μετακινείται στο αδελφό σου ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα. Αυτές οι τοποθετήσεις θα μπορούσαν να εκδηλωθούν σαν να φαίνεσαι θυμωμένη χωρίς λόγο, να ενοχλείσαι εύκολα από δευτερεύοντα ζητήματα ή να μαλώνεις με τον κόσμο.

Ωστόσο, όταν ο Ερμής εισέλθει στον Λέοντα, θα νιώσεις πολύ περισσότερο ο εαυτός σου. Επειδή η φύση σου ως Κριός είναι να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου, δοκίμασε να σκεφτείς πριν μιλήσεις αυτό το καλοκαίρι.

Πώς να κάνεις το υπνοδωμάτιο σου πιο δροσερό

Ταύρος

Η αρχή του καλοκαιριού ήταν καλή για εσένα, Ταυρίνα. Εσύ και ο Καρκίνος απολαμβάνετε τη συντροφιά ο ένας του άλλου (σε γωνία 60 μοιρών), οπότε όταν ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στον Καρκίνο, αισθάνεσαι σταθερότητα κάτω από τις τρυφερές επιρροές τους. Ωστόσο, όταν η περίοδος του Λέοντα έλθει στις 21 Ιουλίου, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα. Ο Ταύρος ευθυγραμμίζεται με τον Λέοντα, ο οποίος του προκαλεί ερεθισμό και δυσφορία.

Όλα σχετικά με την ενέργεια του Λέοντα έρχονται σε αντίθεση με τη φύση σου. Προστάτευσε τον εαυτό σου κάνοντας μια βόλτα στο πάρκο, μια πεζοπορία στο δάσος ή ένα μπάνιο στην παραλία όταν αισθανθείς άβολα. Μόλις η Αφροδίτη μετακομίσει στον Ζυγό στις 16 Αυγούστου, θα νιώσεις πολύ καλύτερα.