Τα 4 ζώδια που απεχθάνονται να μην κοιμούνται μαζί με τον σύντροφο τους

14.07.2021
Τα 4 ζώδια που απεχθάνονται να μην κοιμούνται μαζί με τον σύντροφο τους
Για μερικούς ανθρώπους, δεν έχει σημασία αν ο σύντροφός τους ροχαλίζει. Δεν έχει σημασία αν τους παίρνει το πάπλωμα και τους αφήνει ξεσκέπαστους. Ακόμα και αν μιλάει στον ύπνο του ή παράγει περισσότερη θερμότητα από ένα καφτό latte. Υπάρχουν μερικά ζώδια που απεχθάνονται να μην κοιμούνται δίπλα στους συντρόφους τους και δεν είναι επειδή είναι απαιτητικά αλλά επειδή η ανάγκη τους έχει να κάνει με τη σωματική επαφή. Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά;

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι οι απόλυτοι αγκαλίτσες, οπότε για αυτούς, ο ύπνος χωρίς ζεστό σώμα δίπλα τους είναι βασικά σαν να προσπαθεί κάποιος να κοιμάται χωρίς μαξιλάρι ή κουβέρτα. Ως το πιο αισθησιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η γλώσσα αγάπης τους τείνει να είναι η φυσική επαφή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τους είναι ποτέ αρκετή η φυσική επαφή. Αυτό το γήινο ζώδιο μπορεί να είναι αυτάρκες, αλλά οι Ταύροι τείνουν επίσης να έχουν μια βαθιά επιθυμία για ασφάλεια και σιγουριά.

5 απλά καθημερινά πράγματα που μπορούν να κάνουν τα ζευγάρια για να βοηθήσουν τον γάμο τους να κρατήσει

Καρκίνος

Ως ένα από τα πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν θα πρέπει να αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι οι Καρκίνοι θέλουν πάντα αγκαλιά. Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορούν να κατηγορήσουν αυτό το ζώδιο του νερού ότι είναι απαιτητικό ή κολλημένο, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς τον σύντροφο του . Ένας ερωτευμένος Καρκίνος θέλει να περάσει όλο το χρόνο που μπορεί με τον σύντροφο του και ακόμη και όταν αυτός κοιμάται, τον ικανοποιεί να γνωρίζει ότι είναι δίπλα του.

Λέων

Ο Λέων λατρεύει να αισθάνεται αγαπημένος και είναι τόσο απλό. Η τάση του για σωματική αγάπη δεν είναι προσποιητή. Από το κράτημα του χεριού μέχρι το αγκάλιασμα και έως το φιλί, στον Λέοντα αρέσει να πλημμυρίζεται με όλη την προσοχή, τόσο έξω όσο και στην ιδιωτικότητα του υπνοδωματίου. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς μπορεί να μη δείχνει ένα ευαίσθητο πρόσωπο όταν πρόκειται να εκφραστεί, αλλά αυτό δεν θα το εμποδίσει να αγγίξει και να αισθανθεί τον σύντροφό του

Σε ποια ηλικία είναι πιο πιθανόν να γνωρίσεις τον άνδρα της ζωής σου, σύμφωνα με την επιστήμη.

Ζυγός

Όπως και ο Καρκίνος, έτσι και ο Ζυγός έχει τη φήμη ότι του αρέσει η συνεχής επαφή. Συχνά θεωρείται ως το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αυτό το ζώδιο του αέρα μπορεί να μην είναι εκδηλωτικό σε δημόσιο χώρο, αλλά ιδιωτικά, δεν του αρέσει τίποτα περισσότερο από το να κρατιέται κοντά στον σύντροφο του. Ο Ζυγός τείνει να σκέφτεται υπερβολικά τα πράγματα, οπότε αν ο σύντροφος του επιλέξει να μην κοιμηθεί δίπλα του τη νύχτα, ένας Ζυγός δεν μπορεί παρά να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάτι δεν πάει καλά.