Με ποιον τρόπο ένας άνδρας σου δείχνει ότι σε αγαπάει σύμφωνα με το ζώδιο του (Mέρος Β’)

17.07.2021
Με ποιον τρόπο ένας άνδρας σου δείχνει ότι σε αγαπάει σύμφωνα με το ζώδιο του (Mέρος Β’)
O καθένας που λέει «Σ’αγαπώ» το λέει με διαφορετικό τρόπο και εννοεί διαφορετικά πράγματα. Διάβασε παρακάτω έναν ιδανικό οδηγό, σύμφωνα με την αστρολογία, για να μάθεις τι εννοεί ο σύντροφος σου με αυτές τις δύο μικρές λέξεις, ακόμα κι αν δεν τις λέει όσο συχνά θα ήθελες. Πώς, λοιπόν, μπορείς να ξέρεις αν ένας άνδρας σε αγαπά, με βάση το ζώδιο του, αν ανήκει σε ένα από τα έξι τελευταία ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αν ανήκει σε ένα από τα έξι πρώτα πάτησε τον σύνδεσμο εδώ.

Πώς ένας Ζυγός λέει «Σ 'αγαπώ»

Ο Ζυγός έχει στόχους για τον εαυτό του και δεν έχει χρόνο να αναρωτηθεί αν είσαι η μια και μοναδική.

Ο Ζυγός λατρεύει να είναι φίλος με όλους, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να πει κανείς αν σε αγαπά ή αν είσαι μόνο μια από τις φίλες του.

Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια του είναι ότι μπορεί να γίνει πολύ οικείος μαζί σου. Αν σέβεσαι έναν Ζυγό όσο σε σέβεται, η σχέση σας θα πάει πολύ μακριά.

Πώς ένας Σκορπιός λέει «Σ 'αγαπώ»

Οι άνδρες Σκορπιοί είναι πολύ παθιασμένοι και σαγηνευτικοί. Αγαπούν τον έρωτα όσο συνδυάζεται με το σεξ και το δράμα.

Μπορούν να είναι πολύ έντονοι με τους ανθρώπους, κάτι που μπορεί να τρομάξει τον σύντροφο του αρκετά γρήγορα.

Ο Σκορπιός μπορεί να είναι πολύ πεισματάρης κατά καιρούς, γεγονός που καθιστά τους συντρόφους που είναι καλόβολοι, να είναι ιδανικοί για αυτόν. Αντί να σου λέει «Σ 'αγαπώ», θα σου φέρεται σαν θεά.

Πώς ένας Τοξότης λέει «Σ 'αγαπώ»

Ο Τοξότης είναι ένα περιπετειώδες ζώδιο και το να ερωτευτεί είναι μια ακόμη δυσκολία για αυτόν. Τείνει να χάνει τις αναστολές του όταν πρόκειται να ερωτευτεί, κάτι που μπορεί να φαίνεται ότι δεν είναι ποτέ σοβαρό για αυτόν.

Προσελκύεται περισσότερο από εκείνους που τον αφήνουν να διατηρήσει την ελευθερία του αντί να τον περιορίζουν σε μια σχέση.

Όταν ένας Τοξότης σε αγαπά, πάντα θέλει να σε κάνει να γελάσεις, ανεξάρτητα από το πόσο κακόγουστα ακούγονται τα αστεία του.

Πώς ένας Αιγόκερως λέει «Σ 'αγαπώ»

Όταν ο Αιγόκερως ψάχνει για αγάπη, αυτό που πραγματικά θέλει είναι ένας καλύτερος φίλος. Δεν ασχολείται με την εύρεση ενός παθιασμένου εραστή ή ενός ελεύθερου πνεύματος. Θα προτιμούσε να έχει κάποιον που θέλει τα ίδια πράγματα με εκείνον.

Ο Αιγόκερως αγαπά την οικογένεια και πάντα σχεδιάζει το μέλλον.

Όταν ένας Αιγόκερως είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει με την εξυπνάδα του.

Πώς ένας Υδροχόος λέει «Σ 'αγαπώ»

Μπορεί να είναι δύσκολο να πει κανείς αν ο Υδροχόος σε αγαπά στην αρχή μιας σχέσης γιατί μπορεί να φαίνεται τόσο αποσπασμένος και απρόσιτος. Όταν είναι, όμως, ερωτευμένος, όλη η προσοχή του πηγαίνει στον σύντροφο του.

Το μόνο που θέλει είναι να βρει το σωστό άτομο και όταν το βρει είναι σοβαρός.

«Όταν το ξέρεις, είσαι σίγουρη» είναι πραγματικά ο μόνος τρόπος για να περιγράψεις το πώς μπορείς να πεις ότι ένας Υδροχόος είναι ερωτευμένος μαζί σου.

Πώς ένας Ιχθύς λέει «Σ 'αγαπώ»

Ο Ιχθύς είναι ένα ντροπαλό και συναισθηματικό άτομο, οπότε τείνει να αντιμετωπίζει την καρδιά του σαν γυαλί. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να του συμβεί είναι να ραγίσει την καρδιά του (παρόλο που λατρεύει να είναι ερωτευμένος), οπότε μπορεί να αισθανθεί ότι είναι πολύ επιφυλακτικός με το πώς αισθάνεται για εσένα.

Όταν ένας Ιχθύς είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα το δείξει μέσα από το πόσο τρυφερά σε φροντίζει. Αυτό σημαίνει ότι στέλνει χαριτωμένα SMS όλη την ημέρα, σε γεμίζει με φιλιά και μοιράζεται το φαγητό του μαζί σου.