Πανσέληνος Ιουλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

23.07.2021
Πανσέληνος Ιουλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Ακόμα και όταν η ζωή αρχίζει να γίνεται εντελώς βαρετή και πεζή, υπάρχει πάντα μια πανσέληνος για να ταρακουνήσει τα πράγματα. Αυτές οι πανσέληνοι φτάνουν εγκαίρως για να σου υπενθυμίσουν κάτι σημαντικό και να σε εκτοξεύσουν προς την αλλαγή. Εάν τυχαίνει να ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Ιουλίου του 2021 - το Φεγγάρι του Ελαφιού, όπως αποκαλείται - που θα ανέβει στον ουρανό στις 24 Ιουλίου, έχεις πολλά να δεις στο δρόμο σου.

Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να αποδεχτείς την εξουσία που κατέχεις στη ζωή σου και το πού πηγαίνει. Λαμβάνοντας χώρα στον δέκατο Οίκο της καριέρας σου, αυτή η πανσέληνος θέλει να επανεξετάσεις τους στόχους σου, να πάρεις τον έλεγχο της φήμης σου και να επεκτείνεις την ενέργεια της ισχυρής επαγγελματία που είσαι. Μια σημαντική αλλαγή σταδιοδρομίας θα μπορούσε να εκτυλίσσεται, αλλά εξαρτάται από εσένα να λάβεις την επόμενη απόφαση στο δρόμο σου για επιτυχία.

Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη
και οι εκπλήξεις από τα παιδιά της [photos]

Λέων

Μπορεί να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στον τρόπο που λειτουργείς στις σχέσεις σου κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Καθώς κατευθύνεται στον έβδομο Οίκο των συμμάχων, των εχθρών, των συναδέλφων, των φίλων και των εραστών, μπορεί να ξανασκεφτείς τι είδους σύντροφος είσαι και τι είδους σύντροφο επιθυμείς. Πέρασε χρόνο λαμβάνοντας υπόψη το πώς σε έχει εξυπηρετήσει η δυναμική της σχέσης σου και σκέψου τους τρόπους που μπορεί να σε έχουν συγκρατήσει.

Σκορπιός

Καθώς αυτή η πανσέληνος διασχίζει τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των οικογενειακών ριζών σου, σε ενθαρρύνει να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στην προσωπική σου ζωή. Αυτή η πανσέληνος εφιστά την προσοχή στον τρόπο με τον οποίο φροντίζεις τον εαυτό σου, καθώς και στη φροντίδα των στενών σου αγαπημένων. Θέλεις να είσαι προστάτης των άλλων, αλλά επίσης, προστάτης και του εαυτού σου. Αυτή η πανσέληνος έχει μια μητρική ατμόσφαιρα, που σε ενθαρρύνει να μάθεις πώς να είσαι μια καλύτερη μητέρα για τον εαυτό σου.

Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν καείς από τον ήλιο

Υδροχόος

Αυτή είναι η πανσέληνος σου, Υδροχόε και φωτίζει τον ουρανό στο όνομά σου. Θα αποκαλύψει τόσα πολλά για το ποια είσαι, ποια ήσουν και ποια γίνεσαι. Πάνω απ 'όλα, θα σε βοηθήσει να ζήσεις με τον πιο πλήρη τρόπο την ουσία της προσωπικότητάς σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένη να αντιμετωπίσεις τις αλήθειες που σου φέρνει. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει αλλαγή με πολλούς τρόπους, οπότε ετοιμάσου για μια πρόκληση.