Πανσέληνος Ιουλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

24.07.2021
Πανσέληνος Ιουλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Είναι αυτή η ώρα του μήνα. Η πανσέληνος έρχεται σήερα, 24 Ιουλίου 2021, και είναι βέβαιο ότι θα φέρει μετασχηματισμούς και αλλαγές σε όλο τον ουρανό. Ωστόσο, δεν επηρεάζει κάθε πανσέληνος τον αστρολογικό σου χάρτη με την ίδια ταχύτητα. Ουσιαστικά, η πανσέληνος του Ιουλίου του 2021 θα επηρεάσει λιγότερο τα 4 παρακάτω ζώδια και για αυτά μπορεί να είναι μια πιο ήπια, αλλά διδακτική εμπειρία. Δες εδώ τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον ένατο Οίκο της επέκτασης, της περιπέτειας και της αλήθειας. Θα σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κοιτάξεις ολόκληρη την εικόνα αντί να εστιάσεις σε μια μικρή λεπτομέρεια. Οι πιθανότητες είναι, ενώ επικεντρώνεσαι σε ένα πράγμα, να χάσεις το δάσος για τα δέντρα. Υπάρχουν τόσες πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες, αλλά πρέπει να είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις λίγο παραπάνω και να κάνεις ένα βήμα μακριά από όλα όσα γνωρίζεις.

Παρθένος

Ρίξε μια ματιά στον τρόπο που ξοδεύεις την ενέργειά σου. Επανεξέτασε τις συνήθειες που ζεις κάθε μέρα. Αυτή η πανσέληνος πραγματοποιείται στον έκτο Οίκο της εργασίας και της υγείας σου, εμπνέοντας σε να δημιουργήσεις μια προσεκτική ισορροπία παραγωγικής προσπάθειας και ξεκούραστης θεραπείας. Προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σου. Ωστόσο, δεν μπορείς να χαλαρώσεις και να παρακολουθήσεις τις δουλειές σου να συσσωρεύονται, οπότε ακολούθησε μια ρουτίνα που σε βοηθά να κάνεις περισσότερα.

Γιατί τα μανιτάρια είναι το νέο hot συστατικό ομορφιάς

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος σε βοηθά να αξιοποιήσεις πλήρως την εσωτερική φωνή σου. Λαμβάνοντας χώρα στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας και της εγκεφαλικής σου δύναμης, αυτή η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να βγάλεις τα εσώψυχα σου και να μάθεις από τα λάθη σου. Ο τρόπος που επικοινωνείς τείνει να είναι αυτός που δημιουργεί την πραγματικότητά σου και εάν δεν λες αυτό που σκέπτεσαι, δεν θα μετατρέψεις τις επιθυμίες σου σε πραγματικότητα.

Ιχθείς

Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να είναι μια συναισθηματική και διαισθητική εμπειρία. Καθώς λαμβάνει χώρα στον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητας και σε όλα τα πράγματα που δεν φαίνονται, το υποσυνείδητό σου μπορεί να ξεδιπλώνεται στην επιφάνεια της πραγματικότητάς σου και να σε επανασυνδέει με τη δύναμη της διαίσθησής σου. Ενώ όμορφα πράγματα θα εμφανιστούν μέσα από τα όνειρά σου, σκοτεινά πράγματα μπορεί να έρθουν επίσης μαζί τους.