Μπήκαμε στον Λέοντα: Τα 3 ζώδια για τα οποία η περίοδος αυτή θα φέρει προβλήματα στις σχέσεις τους

28.07.2021
Μπήκαμε στον Λέοντα: Τα 3 ζώδια για τα οποία η περίοδος αυτή θα φέρει προβλήματα στις σχέσεις τους
Τρία ζώδια θα έχουν τη χειρότερη ερωτική ζωή κατά τη διάρκεια της περιόδου του Λέοντα. Και η πιθανότητα για νέα σχέση μπορεί να είναι ανύπαρκτη για διάφορους λόγους, σύμφωνα με την αστρολογία. Και ίσως να είναι και καλύτερα. Η περίοδος του Λέοντα ξεκίνησε στις 22 Ιουλίου και διαρκεί έως τις 22 Αυγούστου, οπότε για 30 ημέρες τα τρία παρακάτω ζώδια, απλά θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσει.

Καρκίνος

Η περίοδος του Λέοντα φαίνεται να ξεκινά αρκετά καλά. Είσαι ανοιχτή σε ένα φλερτ ή ακόμα και δύο, αλλά υπάρχουν και τα πιο μόνιμα πράγματα στη ζωή στα οποία θέλεις να επενδύσεις το χρόνο σου.

Ο Ήλιος στο Λέοντα θα ενεργοποιήσει τον ηλιακό Οίκο της περιουσίας και θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον να φτιάξεις το σπίτι σου με πολλά λαμπερά πράγματα που θα το κάνουν πιο όμορφο. Μπορεί, άλλωστε, να είχες αφήσει το σπίτι σου χωρίς αλλαγές κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Λοιπόν, τώρα που είσαι έτοιμη για τον νέο έρωτα, θα συνειδητοποιήσεις ότι όλα αυτά τα πράγματα με τα οποία έχεις προσκολληθεί στο σπίτι σου, δεν κάνουν για νέα σχέση. Χρειάζεσαι μια νέα ντουλάπα και μια νέα ρουτίνα ομορφιάς και θα έχεις πολλά πράγματα που πρέπει επίσης να χαριστούν.

Οπότε Καρκίνε, ο λόγος που δεν θα ασχοληθείς προς το παρόν με σχέσεις, είναι ότι θα πεις «κάθε πράγμα στην ώρα του» και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο.

Όσα τρώνε οι λαοί με τα μεγαλύρερα ποσοστά μακροζωίας

Παρθένος

Θα πίστευες ότι η Αφροδίτη στην Παρθένο αυτόν τον μήνα, θα ισοδυναμούσε με μια υπέροχη ερωτική ζωή κατά τη διάρκεια της περιόδου του Λέοντα, αλλά δυστυχώς, Παρθένε, συμβαίνει το αντίθετο. Έχεις πολλά να σκεφτείς και φαίνεται ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν ελαφρώς δύσκολα για εσένα. Ο Ήλιος στο Λέοντα ανοίγει την πύλη για την κατάρρευση και πράγματα που αφορούν την πνευματικότητα και τους κρυμμένους εχθρούς.

Δεν είναι ότι έκανες λάθος, αλλά το να είσαι σωστή πολύ συχνά (και να το εκφράζεις) έχει κόστος. Και, αυτό είναι το τίμημα που θα πληρώσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου του Λέοντα.

Η ερωτική πρόβλεψη για την περίοδο του Λέοντα για εσένα δεν φαίνεται καλή, αλλά όταν αυτός ο μήνας μείνει πίσω σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στον τομέα του έρωτα.

Στην πραγματικότητα, όλη αυτή η ένταση και η ανανέωση των καταστάσεων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της περιόδου του Λέοντα όχι μόνο θα πάρει χρόνο και ενέργεια μακριά από την ερωτική ζωή σου, αλλά θα σου επιβάλλει επίσης να κοιτάξεις την υγεία σου.

4 απλά καθημερινά πράγματα που μπορεί να φθείρουν τη σχέση σου χωρίς να το καταλαβαίνεις

Σκορπιός

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η ερωτική σου ζωή θα είναι κακή κατά τη διάρκεια της περιόδου του Λέοντα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ήλιος στον Λέοντα σου φέρνει πολλή προσοχή στη δουλειά.

Θα βρίσκεσαι σε καθημερινή επαφή με το αφεντικό σου, τους προϊσταμένους σου και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια προαγωγή με δύναμη, θέση, ένα γωνιακό γραφείο και μια σοβαρή αύξηση στο μισθό σου.

Είσαι φτιαγμένη για αγάπη, αλλά ακόμη περισσότερο από την αγάπη είσαι ένα ζώδιο των χρημάτων.

Είσαι φτιαγμένη από τη φύση του ζωδίου σου για να εμπνέεις εμπιστοσύνη και να οικοδομείς σχέσεις, οπότε θα αξιοποιήσεις αυτά τα δώρα προς τις επαγγελματικές επιτυχίες αντί για τις αισθηματικές σχέσεις και αυτό για εσένα είναι μια νίκη, μια άξια θυσία της αγάπης και του ρομαντισμού.

Ουσιαστικά η περίοδος του Λέοντα μπορεί να σου δώσει πολλούς λόγους για να βάλεις στην άκρη τον έρωτα, ώστε να μπορείς να εστιάσεις όλη σου την ενέργεια στην επιτυχία στη δουλειά σου.

Εκτός αυτού, γνωρίζεις ήδη ότι μόλις αισθανθείς οικονομική σιγουριά και ότι οι οικονομικές σου ανάγκες ικανοποιούνται, η καρδιά σου θα είναι ελεύθερη.