Το ασυνήθιστο αστρολογικό φαινόμενο που θα οδηγήσει 3 ζώδια να κάνουν σημαντικά λάθη

29.07.2021
Το ασυνήθιστο αστρολογικό φαινόμενο που θα οδηγήσει 3 ζώδια να κάνουν σημαντικά λάθη
Υπάρχουν τρία ζώδια που ενδέχεται να κάνουν μεγάλα λάθη κατά τη διάρκεια ενός πολύ ιδιαίτερου αστρολογικού φαινομένου που θα λάβει χώρα από τις 28 Ιουλίου έως τις 30 Ιουλίου.

Το χιαστί είναι ένα γεωμετρικό σχέδιο που αποτελείται από πέντε σημεία διατεταγμένα σε σταυρό, με τέσσερα από αυτά να σχηματίζουν ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο και ένα πέμπτο στο κέντρο του.

To χιαστί στην αστρολογία είναι μια όψη 150 μοιρών μεταξύ δύο πλανητών. Αυτή η πτυχή είναι επίσης γνωστή ως «ασυνεπής» και συχνά συνδέεται με ασυμβατότητα ή διαφορά.

Οι δύο πλανήτες που θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το φαινόμενο είναι ο Δίας και ο Ερμής. Το φαινόμενο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, ωστόσο μπορεί να είναι αποδιοργανωτικό.

Τα 3 παρακάτω ζώδια, λοιπόν, κινδυνεύουν να κάνουν λάθη κατά την περίοδο που ο Ερμής θα έχει μια χιαστί όψη στον Δία:

Κριός

Πόσες φορές έχει τύχει να κάνεις ένα άστοχο σχόλιο, ενώ προσπαθείς να στείλεις ένα μήνυμα σε κάποιον; Εάν θέλεις να είσαι ειλικρινής, έχει συμβεί πολλές φορές και αυτό βασικά επειδή, Κριέ, είσαι πολύ νευρικός άνθρωπος.

Τις περισσότερες φορές νομίζεις ότι ήταν αστείο, ενώ, ο αποδέκτης του σχολίου σου μένει με την εντύπωση ότι είσαι αγενής.

Αυτή η «αστεία / αγενής» ρουτίνα δεν είναι καινούργια για εσένα και κάτω από τις κατάλληλες «λάθος» συνθήκες - για παράδειγμα όταν ο Ερμής έχει μια χιαστί όψη στον Δία - αυτή η αγένεια μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.

Παρθένος

Ενώ είσαι σίγουρα ένα σκληρό καρύδι και αρκετά ικανή να κάνεις αυτό που θέλεις, συνηθίζεις επίσης να υποτιμάς τη δική σου αξία, ειδικά στο χώρο εργασίας.

Το πώς θα λειτουργήσει αυτή η κατάσταση της χιαστί όψης του Ερμή στον Δία, είναι ακριβώς εκεί, στη δουλειά και θα σε κάνει να υποχωρήσεις τη στιγμή που θα πρέπει να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου και τον μισθό σου.

Ξέρεις τι είναι λάθος, Παρθένε; Είναι λάθος όταν δεν ανοίγεις το στόμα σου και δεν λες τι χρειάζεσαι επειδή φοβάσαι πολύ να ταράξεις τα νερά.

Σκορπιός

Αυτό που μπορεί να σε ενοχλήσει κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι το γεγονός ότι δεν σου αρέσει κάτι που απειλεί τον έλεγχό σου.

Αυτό που θα βρεις είναι ότι η χιαστί όψη του Ερμή στον Δία είναι ενοχλητική για τον τρόπο ζωής σου. Πες, για παράδειγμα, ότι θέλεις κάτι να γίνει, και η φυσική σου ανυπομονησία σε κάνει να φαίνεσαι ως υπερβολική ή άσκοπα πιεστική.

Ενώ μπορεί να θεωρήσεις τη συμπεριφορά σου εντελώς κατάλληλη, θα υπάρχουν και άλλοι που εκπλήσσονται από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεσαι και μπορεί να θεωρήσουν ότι εκφοβίζεις.

Αυτό δεν είναι ένας χαρακτηρισμός που σου αρέσει, ούτε είναι αυτό που θα μπορούσες ποτέ να ήσουν περήφανη.