Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας

02.08.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας
O Αύγουστος έφτασε επίσημα, ανάβοντας τη φλόγα της περιόδου του Λέοντα. Αγκάλιασε τις χρυσές και λαμπερές δονήσεις αυτού του ζωδίου, γιατί θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου, καθώς και να απελευθερώσεις την ικανότητά σου να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Όλα φαίνονται πιο ζωντανά όταν ο ήλιος βρίσκεται στον Λέοντα, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι ο ήλιος κυριολεκτικά κυριαρχεί πάνω στον Λέοντα. Σε αυτό το ζώδιο, ο ήλιος έχει πάντα μια πιο φωτεινή και τολμηρή λάμψη και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα 3 παρακάτω ζώδια:

Κριός

Η ενέργεια που σε περιβάλλει είναι θετική, πρωταρχική και παθιασμένη, Κριέ. Αυτόν τον μήνα, το σύμπαν σε ενθαρρύνει να απελευθερώσεις όλα τα δημιουργικά σου ένστικτα. Ο κόσμος γύρω σου είναι η παιδική χαρά σου και επανασυνδέεσαι με το εσωτερικό σου παιδί, το μέρος του εαυτού σου που απλά θέλει να διασκεδάσει και να δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις. Επανασυνδέσου με την πίστη σου στη μαγεία αυτού τον μήνα γιατί το σύμπαν πρόκειται να σε αφήσει να γοητευτείς.

Λέων

Ήρθε η ώρα να λάμψεις, Λέοντα. Σου αρέσει να βρίσκεσαι στη σκηνή, να ξετυλίγεις τα ταλέντα σου, να απολαμβάνεις όλο το χειροκρότημα που σε ακολουθεί όπου κι αν πας. Αυτό το μήνα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου, επειδή είσαι απίστευτα καλή σε αυτό. Όταν μπαίνεις σε μια αίθουσα, όλοι το παρατηρούν. Όταν σου μπαίνει κάτι στο μυαλό, η φυσική σου αυτοπεποίθηση σε οδηγεί στην κορυφή. Αυτό το μήνα, θυμήσου πόσο ένδοξο είναι να είσαι το λιοντάρι του ζωδιακού κύκλου.

Παρθένος

Η ενέργεια που τρέχει μέσα σου αυτόν τον μήνα ξεπερνάει κάθε όριο. Τόσο η πολυτελής Αφροδίτη όσο και ο παθιασμένος Άρης θα περάσουν τον Αύγουστο στο ζώδιό σου, κατευθύνοντας τις ισχυρές δονήσεις τους απευθείας πάνω σου. Μπορεί να νιώσεις σαν να περιποιείσαι τον εαυτό σου με κάτι όμορφο καθώς απολαμβάνεις όλην την επιπλέον προσοχή που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου. Μπορεί ακόμη και να νιώσεις εμπνευσμένη από την επιρροή της Αφροδίτης, ενθαρρύνοντάς σε να ακολουθήσεις τα όνειρά σου.