Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Αύγουστο

11.08.2021
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Αύγουστο
Δεν είναι λίγοι οι πλανήτες που θα είναι ανάδρομοι αυτόν τον Αύγουστο και όλοι θεωρούνται «εξωτερικοί πλανήτες» λόγω της αργής διαδρομής τους στον ζωδιακό κύκλο. Ίσως αρχικά να μην αισθανθείς καν αυτούς τους 6 ανάδρομους πλανήτες. Άλλωστε, αυτοί οι πλανήτες είναι ήδη ανάδρομοι σχεδόν για τον μισό χρόνο. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να παρατηρήσεις πώς έχουν προκαλέσει λεπτές μετατοπίσεις μέσα σου. Ένα είναι σίγουρο: Με κάθε εξωτερικό πλανήτη εν μέσω ανάδρομης πορείας, ο Αύγουστος του 2021 αναμένεται να είναι μια ενδοσκόπηση.

Δίας (20 Ιουνίου έως 18 Οκτωβρίου)

Με τον Δία - πλανήτη της επέκτασης και της απόλαυσης - στη μέση της τακτικά προγραμματισμένης ανάδρομης πορείας του, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται πιο υποτονικά. Ο Δίας προτιμά να είναι θορυβώδης και σαματατζίδικος, αλλά όταν αυτός ο πλανήτης είναι ανάδρομος, σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς στην εσωτερική ανάπτυξη. Ο ανάδρομος Δίας είναι μια στιγμή για να επανασυνδεθείς με την ικανότητά σου να χτίζεις τις δικές σου ευκαιρίες, να αγκαλιάζεις τον δικό σου αυθορμητισμό και να θυμάσαι ότι μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου ευτυχία.

Κρόνος (23 Μαΐου έως 10 Οκτωβρίου)

Ο Κρόνος θεωρείται ουσιαστικά ο «πατέρας» της αστρολογίας. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της πειθαρχίας, της σκληρής δουλειάς, της ωριμότητας και της καθυστερημένης ικανοποίησης, γεγονός που εξηγεί γιατί ο Κρόνος δεν έχει καμία ενοχή να σου κάνει ένα γρήγορο κήρυγμα όταν απογοητεύεσαι. Ωστόσο, όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος, παίρνεις λίγες ανάσες από την έντονη καθοδήγηση του.

Τα 5 οφέλη που μπορείς να έχεις αν σταματήσεις να χρησιμοποιείς μακιγιάζ

Ποσειδώνας (25 Ιουνίου έως 1 Δεκεμβρίου)

Αν ο Ποσειδώνας ήταν άτομο, θα ήταν ένας πνευματικός γκουρού ή χίπης, ανάλογα με τον ποιον ρωτάς, ο οποίος έχει πάντα κρύσταλλα στις τσέπες του. Αυτός είναι ο πλανήτης της φαντασίας, της πνευματικότητας και της φυγής. Ωστόσο, όταν ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος, συχνά γίνεται λίγο πιο δύσκολο να ξεφύγουμε. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας είναι μια στιγμή για σαφήνεια καθώς εστιάζεις στην πραγματικότητα.

Πλούτωνας (27 Απριλίου έως 6 Οκτωβρίου)

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης. Σε σκοτώνει (μεταφορικά, φυσικά) και μετά σε ανεβάζει από τους νεκρούς, πιο δυνατή από ποτέ. Όταν ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος, συχνά σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σου και να δημιουργήσεις τις δικές σου προσωπικές μεταμορφώσεις. Για να υιοθετήσεις πλήρως μια μεταμόρφωση, πρέπει να επιτρέψεις σε κάτι στη ζωή σου να «πεθάνει». Αυτός ο ανάδρομος θα μπορούσε να αποκαλύψει τι είσαι έτοιμη να αφήσεις.

Χείρων (15 Ιουλίου έως 19 Δεκεμβρίου)

Στην αστρολογία, ο Χείρων αντιπροσωπεύει τη βαθύτερη ευπάθεια και τον πιο εγγενή φόβο σου. Είναι το άγχος που παραμένει πάντα σαν μια πληγή που δεν επουλώνεται ποτέ πλήρως. Ωστόσο, αυτή η πληγή αντιπροσωπεύει επίσης τη μεγαλύτερη δύναμή σου, καθώς είναι επίσης η πηγή της ενσυναίσθησης και της ικανότητάς σου να φροντίζεις. Όταν ο Χείρωνας είναι ανάδρομος, αυξάνει την ευαισθητοποίησή σου για τα βάσανά σου, ώστε να μάθεις πώς να ηρεμήσεις και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου ακόμα πιο βαθιά.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Ουρανός (19 Αυγούστου έως 18 Ιανουαρίου 2022)

Ο μόνος ανάδρομος που ουσιαστικά ξεκινά τον Αύγουστο, είναι ο ανάδρομος του Ουρανού. Αυτός είναι ο πλανήτης των ξαφνικών μετατοπίσεων, της επανάστασης, της εξέγερσης και της ατομικότητας. Ο ανάδρομος Ουρανός σου δίνει ένα μικρό διάλειμμα από το απρόβλεπτο στοιχείο του και προκαλεί μια αλλαγή από τα μέσα σου. Αγκάλιασε την εκκεντρικότητά σου και την αυθεντικότητά σου.