Ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

27.09.2021
Ανάδρομος Ερμής του φθινοπώρου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
O Ερμής γίνεται ανάδρομος σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Αυτή η διέλευση είναι γεμάτη από τρεις έως τέσσερις εβδομάδες παρεξηγήσεων και διαφωνιών. Αλλά υπάρχει και κάτι καλό: Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τον ανάδρομο φθινοπωρινό Ερμή του 2021, αυτή η διαβόητη διέλευση θα είναι πιο ανώδυνη, οπότε μπορείς να ηρεμήσεις προς το παρόν.

Σκορπιός

Νιώθεις αυτόν τον ανάδρομο Ερμή σε βαθύ και προσωπικό επίπεδο, Σκορπιέ. Ο δωδέκατος Οίκος της πνευματικής σου ανάπτυξης θα ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, προκαλώντας αναστάτωση στα υπερφυσικά μέρη της ζωής, όπως το υποσυνείδητό σου. Με βάση αυτό, μη φοβηθείς να ονειροπολήσεις και να φερθείς ρομαντικά στη ζωή σου. Τώρα ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις το μεταφυσικό και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τα όνειρά σου μέσα από ένα ημερολόγιο ονείρων. Εκφράσου μέσα από την τέχνη και τη γραφή για να κατανοήσεις καλύτερα τις επιθυμίες σου.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του φθινοπώρου

Υδροχόος

Μπορεί να μην υποφέρεις από εκρηκτικές συγκρούσεις ή κακή επικοινωνία στον εξωτερικό σου κόσμο, αλλά σίγουρα υπάρχει πολύς προβληματισμός για τον εαυτό σου. Υδροχόε. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει σημαντικές αλλαγές στον Οίκο της προσωπικής σου επέκτασης και φιλοσοφίας. Μπορεί να φαίνεται ότι αυτή η διέλευση προκαλεί μια δυσλειτουργία στη φιλοσοφία σου καθώς δεν είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα σταθερό ζώδιο του αέρα που είναι σταθερό στις ιδεολογίες του. Αλλά αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις βαθύτερα και να εξερευνήσεις νέα μέρη.

Οι τρόποι να καθαρίζεις πιο έξυπνα το σπίτι σου

Ιχθείς

Ο ανάδρομος Ερμής σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις οικονομικό απολογισμό και να εφαρμόσεις αλλαγές για να φτάσεις εκεί που θα ήθελες να είσαι οικονομικά, Ιχθύ. Σου αρέσει να ονειρεύεσαι και αν θέλεις έναν πολυτελή τρόπο ζωής, χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να βρεις τα εργαλεία για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτούς τους στόχους. Δημιούργησε έναν προϋπολογισμό που θα σε κρατήσει σε καλό δρόμο για τους προσωπικούς σου οικονομικούς στόχους.