Νέα Σελήνη Νοεμβρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο

04.11.2021
Νέα Σελήνη Νοεμβρίου: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο
Εάν παρακολουθείς όλες τις εξελίξεις στην αστρολογία, τότε ξέρεις ότι πάντα κάτι σημαντικό συμβαίνει στον ουρανό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάθε αστρολογικό φαινόμενο σημαντικό αντίκτυπο στον αστρολογικό σου χάρτη. Μπορεί, μάλιστα, να υπάρχουν φορές που δεν θα παρατηρήσεις καν τι συμβαίνει στην αστρολογία. Οπότε εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη που θα συμβεί στις 4 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη.

Δίδυμοι

Ανάμεσα στο να αποφασίσεις τι θα φας για πρωινό και τι ώρα θα πας για ύπνο το βράδυ, κάθε επιλογή που κάνεις κάθε μέρα έχει σημασία. Η καθημερινή σου ρουτίνα έχει τη δύναμη να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς με πολλούς τρόπους και η λήψη πιο υγιών αποφάσεων, όσο ασήμαντες και αν φαίνονται, θα δείξουν πολλά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα. Άφησε αυτή τη νέα σελήνη να είναι η ευκαιρία σου να βελτιώσεις τις καθημερινές σου εμπειρίες, ώστε να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον χρόνο σου.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Παρθένος

Μπορεί να είσαι στα πρόθυρα ορισμένων σημαντικών συζητήσεων που θα μπορούσαν να κάνουν τεράστια διαφορά στη ζωή σου. Άφησε αυτή τη νέα σελήνη να σε διδάξει πώς να είσαι καλύτερη επικοινωνιακά, ώστε να μην αφήνεις ποτέ σημαντικά πράγματα να μείνουν ανείπωτα. Το να δουλεύεις πάνω σε πράγματα όπως η εξάσκηση των δεξιοτήτων ακρόασης και στο να ξέρεις πότε να απομονωθείς στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, είναι όλα αυτά που σε ενθαρρύνει να κάνεις αυτή η νέα σελήνη.

Τοξότης

Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να μειώσει τα εμπόδια σου και να σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου. Μπορεί να θέλεις να κρατήσεις λίγο χρόνο για μοναξιά και διαλογισμό, επειδή η πνευματική σου πλευρά ζωντανεύει και λαχταράς λίγη ενδοσκόπηση. Χρησιμοποίησε αυτή τη νέα σελήνη για να αναγνωρίσεις και να κατανοήσεις, τι προσπαθεί να σου πει το υποσυνείδητό σου. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια απίστευτα θεραπευτική εμπειρία.

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι δύσκολη η περίοδος του Σκορπιού

Ιχθείς

Κάνε ένα βήμα πίσω από αυτό για το οποίο αγχώνεσαι και έχεις εμμονή. Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες που χάνεις επειδή είσαι τόσο συγκεντρωμένη σε μια μικρή λεπτομέρεια. Άφησε αυτή τη νέα σελήνη να σε βοηθήσει να αποδεχθείς την ιδέα να κοιτάξεις τη φωτεινή πλευρά ή να έχεις ελπίδα για μια κατάσταση που φαίνεται αδύνατη.