Νέα σελήνη Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

05.11.2021
Νέα σελήνη Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Η επερχόμενη νέα σελήνη πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου και το γεγονός ότι αυτή η νέα σελήνη λαμβάνει χώρα στον παθιασμένο, ενδοσκοπικό και μεταμορφωτικό Σκορπιό, αυξάνει την πνευματική της δύναμη. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που δεν έχει πρόβλημα να αποδεχθεί τη διαδικασία της δημιουργίας και της καταστροφής. Εξάλλου, ο Σκορπιός θα προτιμούσε να μην κάθεται αδρανής και αβέβαιος για το πώς νιώθει. Αντίθετα, ο Σκορπιός θα προτιμούσε να απαλλαγεί από αυτό που του φέρνει σύγχυση και να επικεντρωθεί σε αυτό που αντιλαμβάνεται ως σωστό. Αν και ο Σκορπιός είναι ένα σταθερό ζώδιο του νερού, καθιστώντας τον λίγο πεισματάρη και αργό στην αλλαγή, αυτή η νέα σελήνη θα μπορούσε να κρύβει μερικές εκπλήξεις που θα αξιοποιήσουν την ελεγχόμενη ενέργειά του. Αυτός είναι και ο λόγος που τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), θα νιώσουν περισσότερο αυτή τη νέα σελήνη:

Ταύρος

Μπορεί να αρχίσεις να εστιάζεις σε αυτό που θέλεις από τις σχέσεις σου. Αυτές οι συνειδητοποιήσεις μπορεί να σε ενθαρρύνουν να εργαστείς για να γίνεις καλύτερος σύντροφος, καθώς και να επιλέξεις καλύτερους συνεργάτες. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εργαστείς για την επικοινωνία, τον συμβιβασμό και να χειριστείς τις συγκρούσεις με τρόπο που βελτιώνει ολόκληρη την οπτική σου για το πώς λειτουργούν οι σχέσεις.

Λέων

Για να μεγαλώσει ένα δέντρο πρέπει να έχει τον χώρο που χρειάζεται για να απλώσει τις ρίζες του. Εστίασε στις δικές σου ρίζες, τόσο στον τόπο που σε δημιούργησε όσο και στον τόπο που συνεχίζει να σε γαλουχεί μέχρι σήμερα. Δεν μπορείς να ελέγξεις από πού προέρχεσαι, γι' αυτό προσπάθησε να συγχωρείς ότι αισθάνεσαι άδικο και να εκτιμάς αυτό που σε δίδαξε αυτή η αδικία.

Σκορπιός

Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις μεγαλώσει και αλλάξει με τόσους πολλούς τρόπους. Ενώ το παρελθόν σου θα είναι πάντα μέρος του εαυτού σου, δεν έχει απαραίτητα λόγο για το πού πηγαίνεις. Επομένως, εκμεταλλεύσου το κομμάτι σου που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο επίκεντρο. Τροφοδότησε αυτήν την πλευρά σου με αγάπη, προσπάθεια και ενέργεια, γιατί η ζωή είναι απλώς μια διαδικασία να γνωρίσεις τον εαυτό σου και όλες τις δυνατότητες που θα έχεις πάντα.

Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι επαγγελματικοί σου στόχοι και τα ενδιαφέροντά σου, αλλάζουν. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό, καθώς μπορεί να σημαίνει εγκατάλειψη των προηγούμενων φιλοδοξιών σου, είναι όλα μέρος του ταξιδιού. Μπορεί να νομίζεις ότι έχεις ένα σχέδιο που έχει καθοριστεί, αλλά ο κόσμος θα αφήνει πάντα απροσδόκητες ευκαιρίες, αποτυχίες και αλλαγές στη ζωή, που σε κάνουν να βλέπεις τα πάντα διαφορετικά.