Tailor Made: Γευστικές απολαύσεις στα μέτρα σου!

09.09.2011
Σε μια από τις πιο ιστορικές και γραφικές πλατείες της πόλης, την Πλατεία Αγ. Ειρήνης, φίλοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τον καφέ, δημιούργησαν έναν ατμοσφαιρικό και λιτό χώρο με ιδιαίτερη διακόσμηση και «έξυπνα» έπιπλα, ανοικτό σε όσους αγαπούν τον καφέ ...

Σε μια από τις πιο ιστορικές και γραφικές πλατείες της πόλης, την Πλατεία Αγ. Ειρήνης, φίλοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τον καφέ, δημιούργησαν έναν ατμοσφαιρικό και λιτό χώρο με ιδιαίτερη διακόσμηση και «έξυπνα» έπιπλα, ανοικτό σε όσους αγαπούν τον καφέ, το τσάι & τα cocktails και θέλουν να μοιρασθούν σκέψεις, ιδέες και γνώση για αυτά.

Το Tailor Made (www.tailormade.gr) μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε τα μυστικά του καφέ, ταξιδεύοντας γευστικά σε χώρες της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής και της Ανατολής.

Μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσης και ανταλλαγής εμπειριών, θα ανακαλύψουμε το προσωπικό μας γευστικό προφίλ, απολαμβάνοντας παράλληλα εξαιρετικές ποικιλίες καφέ.

Οι ειδικευμένοι barista του Tailor Made, θα απαντήσουν σε όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε για τον καφέ: για την ιστορία, τη διαδρομή, τη δημιουργία και την παρασκευή του και θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε ποια είναι η ιδανική, η «προσωπική» μας ποικιλία καφέ, ανάλογα με την εποχή, την ώρα ή τη διάθεσή μας.

Στο Tailor Made θα δοκιμάσουμε αποκλειστικούς Single Origin (μονοποικιλιακοί) & micro lot καφέδες, από καλλιέργειες καφέ που επιλέχθηκαν ειδικά, ποικιλίες τσαγιού με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, φρέσκα χειροποίητα γλυκά που συνδυάζονται ιδανικά με τον καφέ ή το ρόφημα της επιλογής μας και βέβαια δροσιστικά cocktails.

Πέρα από τα αγαπημένα daiquiri και mojito, υπάρχουν τα tailor made cocktails τα οποία δεν θα βρούμε πουθενά αλλού και φτιάχνονται σύμφωνα με τα δικά μας γούστα. Αρκεί να πούμε στους bartender, το αλκοόλ που μας αρέσει, τα φρούτα που τυχόν επιθυμούμε και το πόσο γλυκό ή όξινο θέλουμε να είναι το cocktail μας ...

Tailor Made, Πλατεία Αγίας Ειρήνης 2,
Μοναστηράκι, Αθήνα, 213 0049645