Enrique Ignlesias και J.Lo στόμα με στόμα!

09.09.2011
Λατίνοι εν δράσει. Ήταν να μη χωρίσει η Jenifer Lopez- τώρα θα τη βλέπεις και θα την ακούς παντού. Ο Justin Franks(aka DJ Frank E), μαρτύρησε τιτιβίζοντας στην twitterland πως ο kinky γόης συνεργάστηκε με την J.Lo για ένα κομμάτι του άλμπουμ "Euphoria" που επανακυκλοφορεί σε

Λατίνοι εν δράσει. Ήταν να μη χωρίσει η Jenifer Lopez- τώρα θα τη βλέπεις και θα την ακούς παντού. Ο Justin Franks(aka DJ Frank E), μαρτύρησε τιτιβίζοντας στην twitterland πως ο kinky γόης της Λατινικής Αμερικής  συνεργάστηκε με την J.Lo για ένα κομμάτι του άλμπουμ "Euphoria" που επανακυκλοφορεί σε καινούρια edition κι εκείνος ανέλαβε την παραγωγή. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Mouth2Mouth" (φαντάσου τι θα γίνει στο βίντεο κλιπ),ο Franks είναι πίσω από τις κονσόλες και του Tonight.

Το Euphoria ήταν στην κορυφή των λάτιν άλμπουμ που ξεπούλησαν και παράτησαν τα ράφια και στην καινούρια του εκδοχή που θα πάρει εξιτήρια το Νοέμβριο θα περιέχει εκτός από τα παραπάνω κομμάτια και τα "Dirty Dancer" "Cuando Me Enamoro", Like how it feels . Εννοείται πως κάπου εδώ κρύβεται ο Pitbull αφού συμμετέχει στο τελευταίο το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στα ραδιόφωνα σε δύο βδομάδες ενώ θα συνοδεύει τον Enrique στην περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική και θα παίξουν σε 19 πόλεις.

K.Π