Ο..μουσικός Johnny Depp!

13.10.2011
Είναι γνωστό ότι ο Johhny Depp έχει κάνει διάφορες εισβολές στη μουσική είτε ως guest σε φίλους του είτε με δικά του project κι αυτή τη φορά θα συνδυάσει παρτιτούρες με κινηματογραφικά καρέ. Το soundtrack της καινούριας του ταινίας The Rum Diary θα κυκλοφορήσει από την εταιρία του Lakeshore company με τον Christopher Young στο πιάνο να εμπνέεται από τη jazz του ’50 και του ’60, την Johnny Depp band να παίζουν δύο κομμάτια, τον Depp να κάνει ντουέτο με την J.J Holiday κι επίσης τον Dean Martin να τραγουδάει το κλασσικό Volare και την Patti Smith το Mermaid song. Το έτερο ήμισυ της Vanessa Paradis ενθιυσιάστηκε μόλις άκουσε πρώτη φροά τον Young και του πρότεινε αμέσως να συνεργαστούν με αποτέλεσμα να γράψουν περισσότερα κομμάτια από κάθε άλλο soundtrack ταινάις με πρωταγωνιστή τον Depp. Save the dates: Το άλμπουμ θα πάρει ψηφιακό εξιτήριο 25 Οκτωβρίου, τα cd θα λεηλατήσουν τα ράφια 28 του ίδιου μήνα και ο Young για να προμοτάρει ταινία και μουσικές θα παίξει live στο Λος Άντζελες στις 24 Οκτωβρίου.

Είναι γνωστό ότι ο Johhny Depp έχει κάνει διάφορες εισβολές στη μουσική είτε ως guest σε φίλους του είτε με δικά του project κι αυτή τη φορά θα συνδυάσει παρτιτούρες με κινηματογραφικά καρέ. Το soundtrack της καινούριας του ταινίας "The Rum Diary" θα κυκλοφορήσει από την εταιρία του Lakeshore company με τον Christopher Young στο πιάνο να εμπνέεται από τη jazz του ’50 και του ’60, την Johnny Depp band να παίζουν δύο κομμάτια, τον Depp να κάνει ντουέτο με την J.J Holiday κι επίσης τον Dean Martin να τραγουδάει το κλασσικό Volare και την Patti Smith το Mermaid song.

Το έτερο ήμισυ της Vanessa Paradis ενθιυσιάστηκε μόλις άκουσε πρώτη φροά τον Young και του πρότεινε αμέσως να συνεργαστούν με αποτέλεσμα να γράψουν περισσότερα κομμάτια από κάθε άλλο soundtrack ταινίας με πρωταγωνιστή τον Depp. Save the dates: Το άλμπουμ θα πάρει ψηφιακό εξιτήριο 25 Οκτωβρίου, τα cd θα λεηλατήσουν τα ράφια 28 του ίδιου μήνα και ο Young για να προμοτάρει ταινία και μουσικές θα παίξει live στο Λος Άντζελες στις 24 Οκτωβρίου.

K.Π