Ποιούς ένωσε ο Μπέκαμ;

07.11.2011
Σύμφωνα με μία πηγή της εφημερίδας Sun, o Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckam) ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση των μελών της μπάντας να επιστρέψουν στα στούντιο και τις σκηνές και ήταν από τους πρώτους που έμαθαν για την επανένωση.

Πίσω από το reunion των Stone Roses κρύβονται πολλά εκατομμύρια ευρώ, δολάρια, φράγκα, λίρες, χρυσά τακάκια, μία fashionista spice girl, άπειρα κουρέματα, tattooεμμονές και μερικές από τις μεγαλύτερες μπίζνες στα γρασίδια και τους φωτογραφικούς φακούς. Σύμφωνα με μία πηγή της εφημερίδας Sun, o Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση των μελών της μπάντας να επιστρέψουν στα στούντιο και τις σκηνές και ήταν από τους πρώτους που έμαθαν για την επανένωση.

"Όταν οι Stone Roses ήταν στις δόξες τους, ο David ήταν ακόμα σε μικρή ηλικία και ήταν αδύνατο να ζεις στο Manchester και να μην είσαι φαν τους συγκροτήματος. Ο Ian Brown και ο Mani είναι Manchester United οπότε γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ο David άκουσε ότι οι σχέσεις του Ian και του κιθαρίστα John Squire έγιναν καλύτερες κ αποφάσισε να πάρει θέση. Είπε στον Mani ότι πρέπει να κάνουν reunion και ότι ήταν διατεθειμένος να παρακαλέσει τα παιδιά να δεχτούν." ανέφερε η ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα και πρόσθεσε επίσης πως όταν ο Μπέκαμ τους είδε πριν λίγο καιρό στο Old Trafford ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τους ενώσει ξανά. David bangs the drums..

Κ.Π