Οι Florence and the machine στην κορυφή!

07.11.2011
Πέρσι με το "Lungs" ξεκούφανε την αμερικάνικη mainstream pop αυτοκρατορία και τους έμαθε πως στα δάση της Αγγλικής εξοχής κατοικούν Σειρήνες που βγήκαν στη στεριά (χωρίς τον Περάκη) μόνο και μόνο για να μαγέψουν τον κόσμο με τη φωνή και τα τραγούδια τους. Και πως δεν έχει σημασία να είσαι άλλη μία αποτυχημένη βερσιόν της Katy Perry και της Lady Gaga.

Πέρσι με το "Lungs" ξεκούφανε την αμερικάνικη mainstream pop αυτοκρατορία και τους έμαθε πως στα δάση της Αγγλικής εξοχής κατοικούν Σειρήνες που βγήκαν στη στεριά (χωρίς τον Περάκη) μόνο και μόνο για να μαγέψουν τον κόσμο με τη φωνή και τα τραγούδια τους. Και πως δεν έχει σημασία να είσαι άλλη μία αποτυχημένη βερσιόν της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και της Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga).

Η Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) μετά την εκτόξευση του πρώτου δίσκου των Florence and the Machine σχεδόν σε όλες τις κορυφές, ανέλαβε να κάνει το ίδιο και για το Ceremonials. Το δεύτερο άλμπουμ τους βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση του Top 10 UK albums εκτοπίζοντας το υπερεκτιμημένο Mylo Xyloto των Coldplay κι αφήνοντας τον Professor Green που έχει την πρωτιά στα singles και τον Noel Gallagher να την κοιτάνε με το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο.

Κράτα σημειώσεις με την λίστα αναλυτικά:

The Top 10 UK albums are:

1. Florence And The Machine - 'Ceremonials'

2. Coldplay - 'Mylo Xyloto'

3. Professor Green - 'At Your Inconvenience'

4. Noel Gallagher's High Flying Birds - 'Noel Gallagher's High Flying Birds'

5. Michael Bublé - 'Christmas'

6. Alfie Boe - 'Alfie'

7. Adele - '21'

8. Ed Sheeran - '+'

Κ.Π

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ