H Μινάζ "τα χώνει" στη Τζολί!

21.12.2011
get it crackin’ like a bare back B!tch talkin’ she the queen when she lookin’ like a lab rat I’m Angelina, You Jennifer Come on, b!tch / You see where Brad at.. είναι η εισαγωγή του καινούριου σινγκλ Stupid Hoe από το δίσκο της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) , Pink Friday (Reloaded) που κυκλοφορεί την Ήμερα του πιο εμπορικού Αγίου στην ιστορία των φωτοστέφανων (14 Φεβρουαρίου για όποιον δεν

I get it crackin’ like a bare back B!tch talkin’ she the queen when she lookin’ like a lab rat I’m Angelina, You Jennifer Come on, b!tch / You see where Brad at.. είναι η εισαγωγή του καινούριου σινγκλ Stupid Hoe από το δίσκο της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) , Pink Friday (Reloaded) που κυκλοφορεί την Ήμερα του πιο εμπορικού Αγίου στην ιστορία των φωτοστέφανων (14 Φεβρουαρίου για όποιον δεν κατάλαβε) και μάλλον δε θα είναι και τόσο ρομαντικό.

Τον τίτλο καλύτερα να τον δεις στο slang dictionary γιατί βλέπουν και μικρά παιδιά και για κάποιο λόγο η Μινάζ- σίγουρα ένα από τα πρόσωπα του 2011- «τη λέει» στους Brangelina και την πρώην Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και συνεχίζει ακάθεκτη να ραπάρει αγρίως σ ‘όλο το κομμάτι πετώντας και μία σπόντα για την Lil' Kim με την οποία έχουν ακόμα βεντέτα.

Επίσης επειδή δεν είναι όλα και τόσο τυχαία, μετά τη συνεργασία της με τη Μαντόνα(Madonna) και τα φιλιά τους στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ Give me all your luvin, θα εμφανιστεί μετά την κυρία Chicone στο Super Bowl Halftime, ένα από τα μεγαλύτερα events των Αμερικάνων. Όπως καταλαβαίνεις και από το Roman in Moscow και από το Stupid Hoe, τα κομμάτια του άλμπουμ δεν θα έχουν καμία σχέση με την πολύχρωμη και υπερφοτωμένη εμφάνιση της Μινάζ.

K.Π