Ο Jay Z έγραψε τραγούδι για την κόρη του..

10.01.2012
The most amazing feeling I feel/ Words can't describe what a feeling, for real/ Baby I'll paint the sky blue/ My greatest creation was you. Αυτοί είναι κάποιοι από τους στίχους που έγραψε ο περήφανος μπαμπάς Jay Z για την κόρη του Blue Ivy Carter (μ’ αυτή τη σειρά όπως διευκρίνισε και η Γκουίνεθ Πάλτροου) λίγες ώρες μετά τη γέννηση της και πόσταρε στο ίντερνετ το τραγούδι με τον τίτλο Glory.

The most amazing feeling I feel/ Words can't describe what a feeling, for real/ Baby I'll paint the sky blue/ My greatest creation was you. Αυτοί είναι κάποιοι από τους στίχους που έγραψε ο περήφανος μπαμπάς Jay Z για την κόρη του Blue Ivy Carter (μ’ αυτή τη σειρά όπως διευκρίνισε και η Γκουίνεθ Πάλτροου) λίγες ώρες μετά τη γέννηση της και πόσταρε στο ίντερνετ το τραγούδι με τον τίτλο Glory. Ε ναι είναι από εκείνα τα κομμάτια που θα μπορούσε να βάζει δώρο μαζί με το τέυχος το Παιδί μου κι εγώ κι άλλα παρόμοια περιοδικά και που συγκινούν όλο τον κόσμο, από παιδιά μέχρι μεγάλους.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) γέννησε το Σάββατο με ισχυρά μέτρα ασφαλείας και αρκετούς bodyguards γύρω από το δωμάτιο, κάτι που δεν φόβισε τον Neil Coulon, έναν φανατικό θαυμαστή να προσπαθήσει να μπει για να δει το πιο διάσημο νεογέννητο αυτή τη στιγμή αλλά φυσικά δεν τα κατάφερε."Η γέννηση της ήταν συγκινιτηική και είμαστε στον παράδεισο. Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μας και για τους δύο και είμαστε ευγνώμονες σε όλους για όλες τις προσευχές, τις ευχές και τη στήριξη σας." Δήλωσε το ζευγάρι μετά τα πρώτα λεπτά της Blue στον κόσμο. Πάτα το play παρακάτω..

Glory - Jay-Z feat. Blue Ivy Carter

Κ.Π