Στο 260% η αύξηση των πωλήσεων των Aerosmith!

10.01.2012
Έπρεπε να περάσουν πάνω από 40 χρόνια για να γνωρίσει τόση δημοσιότητα ο Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler )των Aerosmith όχι λόγω του συγκροτήματος και της μουσικής τους αλλά λόγω της καρέκλας του κριτή στο American Idol. Σστην τελευταία συνέντευξη του στο Access Hollywood μαζί με τους άλλους δύο κριτές του talent show, Τζένιφερ Λόπεζ ( Jennifer Lopez) και Ράντι Τζάκσον ( Randy

Έπρεπε να περάσουν πάνω από 40 χρόνια για να γνωρίσει τόση δημοσιότητα ο Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler )των Aerosmith όχι λόγω του συγκροτήματος και της μουσικής τους αλλά λόγω της καρέκλας του κριτή στο American Idol. Σστην τελευταία συνέντευξη του στο Access Hollywood μαζί με τους άλλους δύο κριτές του talent show, Τζένιφερ Λόπεζ ( Jennifer Lopez) και Ράντι Τζάκσον ( Randy Jackson), ανέφερε πως μετά το American Idol εκτός του ότι τον αναγνωρίζουν παντού όπου κι αν εμφανιστεί δημόσια, οι πωλήσεις των δίσκων των Aerosmith έχουν αυξηθεί κατά 260% κι έχουν αποκτήσει νέους θαυμαστές.

Βέβαια όταν ανακοίνωσε στη μπάντα τον καινούριο του ρόλο δεν το είχαν δεχτεί στην αρχή αλλά τώρα με τέτοια νούμερα δε νομίζουμε ότι τα υπόλοιπα Bad boys from Boston θα φέρουν αντίρρηση και σίγουρα θα έχουν γίνει και φανατικοί τηλεθεατές. Οι Aerosmith έχουν να βγάλουν δίσκο από το 2004 αλλά ο frontman τους δεν αγχώνεται και πολύ αφού στις 18 Ιανουαρίου το American Idol ξεκινάει ξανά να προβάλεται στο κανάλι FOX με δύο σπέσιαλ show και ο Tyler ετοιμάζει τα καινούρια του εξτένσιον..

K.Π