Σοβαρή η κατάσταση του Τόνι Αϊόμι των Black Sabbath

10.01.2012
Η συγκεκριμένη είδηση ανήκει σ εκείνη την κατηγορία που δε θα θέλαμε να βλέπουμε στην επικαιρότητα αλλά δε μπορείς να τ αποφύγεις δυστυχώς. Ο κιθαρίστας των Black Sabbath Τόνι Αϊόμι (Tony Iommi) διαγνώσθηκε πως πάσχει από λέμφωμα δηλαδή καρκίνο των λεμφοκυττάρων και βρίσκεται στ αρχικά στάδια. Αυτή την περίοδο ο 64χρονος ροκ θρύλος ήταν στο στούντιο στο Λος Άντζελες με τους

Η συγκεκριμένη είδηση ανήκει σ εκείνη την κατηγορία που δε θα θέλαμε να βλέπουμε στην επικαιρότητα αλλά δε μπορείς να τ αποφύγεις δυστυχώς. Ο κιθαρίστας των Black Sabbath Τόνι Αϊόμι (Tony Iommi) διαγνώσθηκε πως πάσχει από λέμφωμα δηλαδή καρκίνο των λεμφοκυττάρων και βρίσκεται σε αρχικο στάδιο. Το αισιόδοξο στην υπόθεση είναι πως το λέμφωμα είναι πλέον ιάσιμο σε μεγάλο βαθμό και οι ασθενείς που το ανακαλύπτουν νωρίς μπορούν να το καταπολεμήσουν μ' επιτυχία. Αυτή την περίοδο ο 64χρονος ροκ θρύλος ήταν στο στούντιο στο Λος Άντζελες με τους υπόλοιπους Sabbath και τον Ρικ Ρούμπιν (Rick Rubin) στην παραγωγή για να ηχογραφήσουν τον καινούριο δίσκο της μπάντας που ενώθηκε για να ξεκινήσει και πάλι περιοδεία.

Μετά την άσχημη διάγνωση, συζητάει με τους γιατρούς για την ανάλογη θεραπεία που πρέπει ν' ακολουθήσει και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα μπορέσει να είναι στο tour που περιλαμβάνει και τη συναυλία τους στην Αθήνα τον Ιούλιο. Το συγκρότημα θα μεταφερθεί στην Αγγλία για να συνεχίζουν τις ηχογραφήσεις μαζί με τον Αϊόμι, ο δίσκος απ ότι λένε θα είναι έτοιμος μέσα στο φθινόπωρο ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

Κ.Π