Η Λάνα Ντελ Ρέι δε σε θέλει στα live της!

23.01.2012
Την άκουγες τέρμα στο σπίτι, στο γραφείο, στο μετρό και περίμενες τι θα γίνει όταν πάρει το μικρόφωνο εκτός στούντιο για να τραγουδήσει ζωντανά στα γνωστά αμερικάνικα πλατό και τις σκηνές. Όταν είδες την εμφάνιση της στο Saturday Night Live όλος ο ενθουσιασμός σου γκρεμίστηκε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, ο αντίχειρας σου έδειξε στο έδαφος όπως ο Χοακίν

Την άκουγες τέρμα στο σπίτι, στο γραφείο, στο μετρό και περίμενες τι θα γίνει όταν πάρει το μικρόφωνο εκτός στούντιο για να τραγουδήσει ζωντανά στα γνωστά αμερικάνικα πλατό και τις σκηνές. Όταν είδες την εμφάνιση της στο Saturday Night Live όλος ο ενθουσιασμός σου γκρεμίστηκε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, ο αντίχειρας σου έδειξε στο έδαφος όπως ο Χοακίν Φοίνιξ (Joaquin Phoenix) στον Μονομάχο και ένιωσες προδομένος ποστάροντας αρνητικά σχόλια στο facebookικό προφίλ σου για εκείνη που εκθείαζες.

H Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) εκτός του ότι έχει επηρεαστεί από την Ελένη Βιτάλη χωρίς να το ξέρει, μετά την επίθεση που δέχτηκε λόγω της περφόρμανς στο SNL με οικοδεσπότη τον κατακεραυνωμένο Ντάνιελ Ραντκλιφ (Daniel Radcliff), είπε δημόσια ότι δεν περίμενες ν’ ακούσεις.

"Δεν νοιώθω άνετα στα live, ειδικά όταν πρόκειται για ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Όταν βγαίνω να τραγουδήσω προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Μην περιμένετε πολύ σπουδαία πράγματα από τις ζωντανές μου εμφανίσεις. Οκ, δεν μ’ αρέσει να το κάνω αυτό και δεν το κάνω καθόλου καλά. Νομίζω ότι ο κόσμος που έχει ακούσει την φωνή μου έχει καταλάβει ότι είμαι περισσότερο συνθέτρια και νοιώθω πιο άνετα στο studio." δήλωσε in your face στο Fuse TV και έδωσε μεγάλο θάρρος στο κοινό της για ν’ αγοράσει εισιτήριο στο επόμενο της live.

Κ.Π