Οι αδικημένοι των Οσκαρικών υποψηφίων..

25.01.2012
Οι φετινές υποψηφιότητες των Όσκαρ σε όλες τις κατηγορίες ευχαρίστησαν μόνο τα μέλη της Ακαδημίας και στους περισσότερους από μας εμφανίστηκαν κάποια ερωτηματικά πάνω απ τα κεφάλια μας για κάποιες σημαντικές απώλειες. Οι ταινίες Drive και το Κορίτσι με το τατουάζ του Ντέιβιντ Φίντσερ (David Fincher) δεν είναι πουθενά (εκτός από τη δεύτερη που είναι στην καλύτερη γυναικεία ερμηνεία) και ειδικά στις μουσικές κατηγορίες όταν έχουν ονόματα όπως ο Trent

Οι φετινές υποψηφιότητες των Όσκαρ σε όλες τις κατηγορίες ευχαρίστησαν μόνο τα μέλη της Ακαδημίας και στους περισσότερους από μας εμφανίστηκαν κάποια ερωτηματικά πάνω απ τα κεφάλια μας για κάποιες σημαντικές απώλειες. Οι ταινίες Drive και το Κορίτσι με το τατουάζ του Ντέιβιντ Φίντσερ (David Fincher) δεν είναι πουθενά (εκτός από τη δεύτερη που είναι στην καλύτερη γυναικεία ερμηνεία) και ειδικά στις μουσικές κατηγορίες όταν έχουν ονόματα όπως ο Trent Reznor (Τρεντ Ρέζνορ) με Άτικους Ρος (Atticus Ros) και Kavinsky στα soundtrack όπως επίσης, o Τζον Γουίλιαμς (John Williams) αλλά και η νικήτρια των Χρυσών Σφαιρών, Μαντόνα (Madonna) με τον απέναντι της Έλτον Τζον (Elton John).

Επίσης άλλη μία απουσία είναι εκείνη της Μέρι Τζέι Μπλάιτζ (Mary J. Blige) με το κομμάτι της "The living proof" για την ταινία The Help παρ όλο που το είχαν για φαβορί και η ταινία είναι υποψήφια για τρεις μεγάλες κατηγορίες (Καλύτερη ταινία, Καλύτερη ηθοποιός, Καλύτερος Β’ γυναικείος ρόλος). Οπότε η Μπλάιτζ δεν το άφησε ασχολίαστο και τιτίβισε στο twitter πως «Είμαι ευγνώμων για όλους τους αληθινούς φανς. Όμως η Ακαδημία με στεναχωρεί και δε φέρθηκε καλά. Δύο μόνο υποψήφιοι είναι…..» και μάλλον έχει ένα μικρό δίκιο αφού φέτος οι κουστουμάτοι των Όσκαρ το παράκαναν με τις δημοσχεστίστικες και συντηρητικές επιλογές τους..

Κ.Π