Στα ναρκωτικά πνίγει το πένθος η κόρη της Γουίτνεϊ

20.02.2012
Στα χνάρια της μητέρας της, φαίνεται να βαδίζει και η Μπόμπι Κριστίνα, αλλά ακολουθώντας κατευθείαν τον κατήφορο, χωρίς τη λάμψη.

H Μπόμπι Κριστίνα (Bobbi Kristina) έκανε ναρκωτικά μετά την κηδεία της μαμάς της, σύμφωνα με έντονη φημολογία που κυκλοφόρησε χθες, και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Η 18χρονη φαίνεται ότι ξέφυγε από τους συγγενείς της μετά την πολύ συναισθηματικά φορτισμένη τετράωρη τελετή στο Νιου Τζέρσεϊ και αντί να τους ακολουθήσει σε εστιατόριο του Νιούαρκ, η Μπόμπι είπε ότι θέλει να μείνει μόνη της και εξαφανίστηκε για αρκετές ώρες προκαλώντας πανικό.

"Ολοι είχαν τρελαθεί και της τηλεφωνούσαν", είπε συγγενής τους στο The Daily Beast. "Επικρατούσε τέτοιος χαμός μετά την κηδεία που ξέφυγε έυκολα. Η Μπόμπι δεν είναι καλά. Κατέρρευσε όταν έμαθε τα νέα για τη μητέρα της και ήδη την είχαν βρει λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θαντάτου της Γουίτνεϊ να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Από τότε, οι συγγενείς αναρωτηθηκαν αν πρέπει να τη στείλουν αμέσως σε κέντρο απεξάρτησης ή να την αφησουν να πενθήσει με την οικογένεια. Ειναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους. Προσπάθησαν να σώσουν τη μητέρα της και δεν τα κατάφεραν και τώρα οπως είναι φυσικό φοβούνται πολύ για την κατάληξη της μικρής", δήλωσε η ίδια πηγή. "Η Σίσι (Cissy) έχει τώρα πια μόνο τη Μπόμπι Κριστίνα, και θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθησει".

Η νεαρή μεγάλωσε βλέποντας τη Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) να κάνει συχνά ναρκωτικά και όλοι ανησυχούν πως θα ακολουθήσει τα βήματά της. Μετά την κηδεία και αφού και ο πατέρας της είχε αποχωρήσει, τα γεγονότα την ξεπέρασαν. Ολα ήταν πολύ βαριά για να τα σηκώσει στους ώμους της. Τόσο δράμα για το αν θα έρθει ο πατέρας της, και μετά αφού του είπαν τελικά να παραβρεθεί, εκείνος έφυγε..

Τελικά μετά το χάος για το που βρίσκεται η Μπόμπι Κριστίνα, εκπρόσωπος Τυπου δήλωσε ότι είναι καλά και ότι απλά χρειαζόταν λίγο χρόνο μόνη της. Η οικογένεια Χιούστον, παρά τις φήμες, αρνήθηκε ότι η νεαρή ήταν 'φτιαγμένη' και είπε απλά "οπως φαντάζεστε περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο".

Ε.Σ.