Η απίστευτη διασκευή του "I will always love you"!

20.02.2012
Το σχόλιο Chris is so badass that even his penis gets its own που δε μπορεί να μεταφραστεί για ευνόητους λόγους τα λέει όλα για τον frontman των Soundgarden και μία από τις καλύτερεςς φωνές που έχουν περάσει από τα ροκάδικα/grudge/μέταλ μικρόφωνα. Ο Κρις Κορνέλ (Chris Cornell) γυρίζει σκηνές και στούντιο με τη μπάντα και σόλο και στην τελευταία του συναυλία για την

Το σχόλιο "Chris is so badass that even his penis gets its own mic" που δε μπορεί να μεταφραστεί για ευνόητους λόγους τα λέει όλα για τον frontman των Soundgarden και μία από τις καλύτερες 90's φωνές που έχουν περάσει από τα ροκάδικα/grudge/μέταλ μικρόφωνα . Ο Κρις Κορνέλ (Chris Cornell) γυρίζει σκηνές και στούντιο με τη μπάντα και σόλο και στην τελευταία του συναυλία για την επανεκλογή του Μπαρακ Ομπάμα (Barack Obama) τίμησε μαζί με τους Τζον Λένον (John Lennon) και Μπομπ Μάρλεϊ (Bob Marley) την Γουίτνεϊ Χιούσοτν (Whitney Houston) διασκευάζοντας το "I will always love you".

Όταν ανήκεις στις περιπτώσεις των φωνών που ακόμα και τα περιεχόμενα ενός περιοδικού να διαβάσει θ’ ανατριχιάσεις τότε σε τέτοια τραγούδια είναι περιττά τα σχόλια. Απλά με μία κιθάρα έκανε το κομμάτι του "Σωματοφύλακα" και της Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) ν’ ακούγεται εντελώς διαφορετικό και απορείς πως σε συγκινεί κάθε φορά ακόμα και σε μουσικές που είναι εντελώς διαφορετικές απ' το στυλ του (εντάξει η συνεργασία με τον Timbaland δε μετράει). Την εντυπωσιακή version της Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) την ξεχάσαμε ήδη..

K.Π