Ποια είναι αυτή στο εξώφυλλο του Interview;

29.02.2012
Όχι δεν είναι η Μέγκ Φοξ αυτή που βλέπεις στο εξώφυλλο αλλά εκείνη η τραγουδίστρια που έχεις χιλιοακούσει ειδικά το τελευταίο διάστημα μετά και τον περιβόητο χωρισμό της με τον τύπο που γελάνε οι Άγγλοι.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) εκτός του ότι μας κάνει και απορούμε πως μπορεί και πετυχαίνει ίσως τα περισσότερα ρεκόρ στην ποπάδικη μουσική μπίζνα (εντάξει μετά την Αντέλ), μας μπρεδεύει και κάθε φορά που τη βλέπουμε σε μεγάλες φωτογραφήσεις. Μπορεί ν' αλλάξει πανεύκολα μπροστά στο φακό και να νομίζεις πως πρόκειται για κάποια άλλη όπως έγινε και με το φοβερό εξώφυλλο του καινούριου Interview για τον μήνα Μάρτιο που με μια γρήγορη ματιά νομίζεις πως είναι η Μέγκαν Φοξ(Megan Fox). Εντάξει με μια γρήγορη είπαμε.

Η φωτογραφική μηχανή που την απαθανάτισε ανήκει στον κύριο Μίκαελ Γιάνσον (Mikael Jansson), υπέυθυνο για μερικές από τις καλύτερες fashion φωτογραφήσεις που κυκλοφορούν σε σελίδες περιοδικών και όχι μόνο.

Κι όσο για εκείνη που της παίρνει συνέντευξη τη σκέφτεσαι και απλά γελάς αφού πρόκειται για την κωμικό Κρίστεν Γουίγκ (Kristen Wiig) γιατί αν σε περίπτωση σου έχει διαφύγει τις συνεντεύξεις στο συγκεκριμένο έντυπο δεν τις παίρνουν δημοσιογράφοι αλλά φίλοι ή συνεργάτες των συνεντευξιαζόμενων. Προσεχώς θα έρθουν και περισσότερες φωτογραφίες..

Κ.Π