Η Σελίν Ντιόν έκαψε τη φωνή της...

01.03.2012
Ένας μικρός Τιτανικός πάντα θα παραμονεύει και θα πηγαίνει στον πάτο των μεγάλων φωνών και θα ταλαιπωρεί τις απαραίτητες χορδές αλλά όπως συνέβη στην Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) ή στην Αντέλ (Adele) πρόσφατα κι έτσι περίπου έγινε και στην περίπτωση της σταρ του καζίνου Ceasar’s Palace

Η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) σύμφωνα με τους γιατρούς θα πρέπει να μείνει εκτός σκηνής και μικροφώνων μέχρι τις 9 Ιουλίου λόγω φλεγμονής στη δεξιά φωνητική της χορδή οπότε αν είχες κανονίσει καμία επίσκεψη εκεί επειδή μάλλον κέρδισες το Λόττο ή έχεις τα λεφτά που κάπου υπάρχουν, θα πρέπει να την αναβάλεις.

«Πρπσπάθησα να τραγουδήσω όταν κάναμε soundcheck την προηγούμενη βδομάδα κι έπρεπε να ελέγχω συνέχεια τη φωνή μου. Νιώθω χάλια όταν κέρω πως απογητεύω τους φανς μου και τους ζητάω συγνώμη. Ελπίζω να με συγχωρέσουν.» δήλωσε η απογοητευμένη Σελίν μετά την ιατρική διάγνωση και ξεκινάει τις απαραίτητες διαδικασίες για γίνει καλύτερα.

Κι αν σου φαίνεται περίεργο να τραγουδάει κάποιος σ’ ένα τέτοιο χώρο σίγουρα δεν έχεις φανταστεί την χλιδή και το χρήμα που το περιβάλλει. Επίσης για χάρη της 43χρονης τραγουδίστριας οι ιδιοκτήτες ξόδεψαν 95 εκατομμύρια δολάρια για να φτιάξουν το ειδικό Κολοσσαίο όπου βρίσκεται το stage της κι έχει ειδικό εξοπλισμό για να προστατεύει τη φωνή της. Η Ντιόν έχει κανονικό συμβόλαιο και οι λόγοι που είχε φύγει για κάποιο διάστημα ήταν στην περιοδεία της το 2003 που μέχρι το 2007 κι όταν γέννησαε τα δίδυμα παιδιά της το 2010.

Κ.Π