Ο Μπόνο σε talent show;

01.03.2012
O μεγάλος σωτήρας αυτού του κόσμου και η αντρική εκδοχή της μητέρας τερέζας, Μπόνο (Bono) αυτό το διάστημα κάνει διάλειμμα από τις υποχρεώσεις των U2 κι όπως είχε πει θ’ αφιερωθεί στην οικογένεια του αλλά τα σχέδια έχουν κάποιες αλλαγές. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με τον ειδικός των μιούζικαλ ?υπερπαραγωγών για να βρεθεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο καινούριο θεατρικό του ανέβασμα.

O μεγάλος σωτήρας αυτού του κόσμου και η αντρική εκδοχή της μητέρας τερέζας, Μπόνο (Bono) αυτό το διάστημα κάνει διάλειμμα από τις υποχρεώσεις των U2 κι όπως είχε πει θ’ αφιερωθεί στην οικογένεια του αλλά τα σχέδια έχουν κάποιες αλλαγές. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με τον ειδικός των μιούζικαλ –υπερπαραγωγών για να βρεθεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο καινούριο θεατρικό του ανέβασμα.

Συγκεκριμέν ο Άντριου Λοιντ Βέμπερ (Andrew Lloyd Webber) ετοιμάζεται να ξανανεβάσει το κλασσικό του έργο Jesus Christ Superstar αλλά αντί να κάνει τις κλασσικές οντισιόν θα φτιάξει ένα καινούριο talent show μέσω του οποίου θα βρεθεί ο ηθοποιός που αναζητά για τον κεντρικό ρόλο της παράστασης.

Ο frontman των U2 τώρα είναι μέσα στους ισχυρούς υποψηφίους του Λέμπερ για να κάτσει στην κριτική επιτροπή και για να τον διευκολύνουν το σόου θα έχει διάρκεια μόνο δύο εβδομάδες και θα ξέρουμε προσεχώς ποιοι θα είναι τα σίγουρα ονόματα για το τραπέζι της επιτροπής. Και για την υπενθύμιση, είχε συμμετάσχει σε ένα μεγάλο μιούζικαλ, εκείνο του Spiderman τις μουσικές του οποίου έγραψαν με τον Edge και παραλίγο να καλέσουν Παπά να τους κάνει αγιασμό μετά τις τόσες αναποδιές που είχαν προκύψει.

Κ.Π