Η Κέιτι Πέρι τρώει πόρτα από... το κέρατο

01.03.2012
Την ώρα που ξαπλώνει στις δάφνες της επιτυχίας του άλμπουμ της, «Teenage Dream» που κυκλοφορεί σε special edition και αναρριχάται στα chart , βγαίνουν στη φόρα διάφορα όχι και τόσο ωραία για τον πρώην σύζυγο της Ράσελ Μπραντ(Russel Brand).

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) μας έβαλε στη διαδικασία ενός μικρού γρίφου με το εξώφυλλο της στο περιοδικό Interview αλλά μετά από κάποια λετπά καταλάβαμε ότι όντως ήταν εκείνη που πόζαρε στον φακό του Μίκαελ Γιάνσον (Mikael Jansson).

Όμως, την ώρα που ξαπλώνει στις δάφνες της επιτυχίας του άλμπουμ της, «Teenage Dream» που κυκλοφορεί σε special edition και αναρριχάται στα chart , βγαίνουν στη φόρα διάφορα όχι και τόσο ωραία για τον πρώην σύζυγο της Ράσελ Μπραντ(Russel Brand).

O τελευταίος απ ότι φαίνεται, ποτέ δεν υποδύθηκε πραγματικά τους ρόλους που είχε παίξει στα Forgeting Sarah Marshall και Get Him to the Greek αλλά έπαιζε απλώς τον εαυτό του, αφού όπως κι ο ίδιος, οι ρόλοι του δε μπορούσαν να κάτσουν και πολύ καιρό με μία γυναίκα και όπως αποκαλύφθηκε δεν πήγαινε στα μαθήματα γιόγκα μόνο και μόνο για να γυμναστεί.

Με τη νυν κοπέλα του, Οριέλα Μέντελιν Αμιέρο (Oriela Medellin Amieiro) γνωρίστηκαν όταν έκαναν τη στάση του "πολεμιστή και του ελαφιού" και συνέχιζαν για ποτά για να συζητήσουν καλύτερα το νόημα της γιόγκα, ενώ εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την Πέρι.

Εκείνη, αντιθέτως απ ότι λένε διάφορες πηγές τριγύρω, δεν έχει πάρει τον χωρισμό τους και τόσο χαλαρά αφού περνάει δύσκολα και δεν έχει κάποια καινούρια σχέση όπως έδειχναν κάτι paparazzi φωτογραφίες. Μάλλον σύντομα κάποιο προσκλητήριο θα της πέσει από τα χέρια...

Κ.Π