Τα βρήκε με τον σωματοφύλακα της η Μπρίτνεϊ!

02.03.2012
Σωματοφύλακας- Μπρίτνεϊ σημειώσατε 1

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) πριν ημερέψει σε υπερβολικό βαθμό μετά τις βέρες που πέρασε με τον Τζέισον Τρέιγουικ (Jason Trawick), ζούσε σ' ένα παράλληλο σύμπαν με νέφος από άσπρη σκόνη, καπνούς από τσιγάρα που δεν έχουν νικοτίνη και πίσσα και βροχές από χάπια με αποτέλεσμα να μην έχει και μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα.

Είχαμε πει τότε πως τον Σεπτέμβριο του 2010 ο πρώην σωματοφύλακας της Φερνάντο Φλόρες (Fernando Flores) στη Μπρίτνεϊ γιατί τον παρενόχλησε σεξουαλικά και ήταν αυτόπτης μάρτυρας σκηνικών που αν τα έβλεπες στην οθόνη θα είχαν τρία κόκκινα Χ κάπου στα δεξιά. Απελπίστηκε, τα έβγαλε όλα στη φόρα, έκανε συμφωνία με μεγάλο εκδοτικό οίκο για να γράψει βιβλίο με τις ροζ περιπέτειες που έζησε και περίμενε την αντίδραση των δικηγόρων του ποπάδικου παιδιού της Μαντόνα(Madonna).

Χωρίς να έχουν δημοσιεύσει πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά την ετυμηγορία , μετά από εντολή της Μπρίτνεϊ , οι εκπρόσωποι της κατέληξαν σ’ έναν συμβιβασμό με τους δικηγόρους του Φλόρες, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα πάρει τα λεφτά που ζητάει, αλλά τουλάχιστον κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητας του.

Κ.Π