Χάκερ έκλεψαν ακυκλοφόρητα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον!

05.03.2012
50.000 τραγούδια του ποπάδικου βασιλιά "πέταξαν" έξω από το σύστημα της Sony!

Δεν πρόκειται να τον αφήσουν σε ησυχία τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) ακόμα κι αν περάσουν 100 χρόνια από τον θάνατο του και μπορεί να τον αναστήσουν κιόλας.

Πέρα από την εταιρία του τη Sony η οποία πλούτισε από τη στιγμή που πέθανε και έχει κάνει συμφωνία με το Michael Jackson estate να κυκλοφορήσει 10 νέα (ναι είναι μακάβριο) άλμπουμ του, τώρα οι μουσικές του δέχτηκαν επίθεση από χάκερς.

Κάποιοι άγνωστοι κύριοι –μάλλον κάτι φίλοι των δικών μας τους Anonymous- κατέβασαν πάνω από 50.000 μουσικά αρχεία αξίας 160 εκατομμυρίων δολαρίων και είναι η μεγαλύτερη ψηφιακή κομπίνα τέτοιου τύπου στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας.

Μέσα σ αυτά είναι φυσικά ακυκλοφόρητο υλικό όπως ντουέτα με τον Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury) και Wil.i.am, σπάνιες εκτελέσεις κομματιών και ένα ολόκληρο χρυσωρυχείο για την εταιρία.

Η Sony δεν κατάλαβε από πού της ήρθε και ύστερα από τα 250.000 δολάρια που χρειάστηκε να πληρώσει πέρσι για τα δικαιώματα των τραγουδιών του ποπάδικου βασιλιά , θα πρέπει να βρει λύση για το χειρότερο πρόβλημα δισκογραφικής εταιρίας.

Κ.Π