Το ριάλιτι της Λόπεζ για το toy boy της!

23.05.2012
Η 42χρονη τραγουδίστρια εκτός από την περιοδεία της ετοιμάζει κι ένα ριάλιτι σόου με πρωταγωνιστή το αγαπημένο toy boy της...

Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια αυτή τη στιγμή στη γυάλινη σφαίρα της σόουμπιζ, εκείνη δεν έχει βρεθεί σε καλύτερη φάση εδώ και πολλά χρόνια τουλάχιστον όσον αφορά τα επαγγελματικά και το περιβόητο toy boy της είναι το επίκεντρο αυτή τη στιγμή στη ζωή της. Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έφυγε από το τραπέζι των κριτών του American Idol επειδή από δω και πέρα θ’ αυξηθούν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τις ετοιμασίες της μεγάλης περιοδείας της αλλά έχει επίσης στα σχέδια της κι ένα άλλο πρότζεκτ.

Η 42χρονη τραγουδίστρια έφτιαξε ένα ριάλιτι που θα είναι αφιερωμένο στον αγαπημένο της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) για να φανεί όλο του το ταλέντο και να τον μάθει ακόμα περισσότερος κόσμος χωρίς να περιέχει μέσα οτιδήποτε αφορά τη σχέση τους. Η Λόπεζ πούλησε όλη την ιδέα και το κόνσεπτ στο αμερικάνικο κανάλι Oxygen ζητώντας να παίζεται όλη τη σεζόν και περιμένουν απάντηση από τους υποψήφιους παραγωγούς.

Μέχρι τότε η Τζένιφερ κάνει πρόβες για την τουρνέ με τον 25χρονο αγαπημένο της Κάσπερ και τον Τζέιμι Κινγκ (Jamie King) οι οποίοι έχουν αναλάβει όλες τις χορογραφίες , απ ότι λέει η ίδια είναι σίγουρη πως θα είναι ένα απίστευτο σόου και προσεχώς θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα μερη και τις ημερομηνίες των συναυλιών.

Κ.Π