Σέριλ Κόουλ: "Πρέπει να συγχωρήσουμε τον Μπράουν"

23.05.2012
Η 29χρονη τραγουδίστρια και πρώην κριτής του X Factor υποστήριξε τον Κρις Μπράουν και θεωρεί ότι έχιε έρθει η στιγμή να συγχωρεθεί γιατον ξυλοδαρμό της Ριάνα το 2009.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) επιτέθηκε στην τότε κοπέλα του Ριάνα( Rihanna) και την έδειρε πολύ άσχημα με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια, να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και να μπεί στη διαδικασία της επιτήρησης. Φυσικά μετά κι από τη δημοσίευση της φωτογραφίας για ένα μεγάλο διάστημα έγινε ο πιο μισητός καλλιτέχνης για τους φαν της 24χρονης τραγουδίστριας αλλά και για πολλές γυναίκες.

Πρόσφατα η Ριάνα συνεργάστηκε μαζί του στο remix του Birthday Cake και στο δικό του Turn up the music στο οποίο έκανε φωνητικά, προκαλώντας πολλά σχόλια στο twitter και γενικά κι εκείνη σε μία στιγμή απελπισίας δήλωσε πως θα κάνει ό,τι θέλει με τον Μπράουν και η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική.

Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) στην τελευταία της συνέντευξη στον Άλεξ Τζέιμς (Alex James) ανέφερε ότι περιμένει πως και πω το καινούριο άλμπουμ του 24χρονου τραγουδιστή και στη συνέχεια τον υπερασπίστηκε όταν μίλησαν για το θέμα του ξυλοδαρμού της Ριάνα. "Νομίζω ότι είναι ώρα να τον συγχωρέσουμε και τον αγκαλιάσουμε ξανά και όλοι έχουμε προσχωρήσει στη ζωή μας. Λόγω της φιλανθρωπικής μου δράσης δουλεύω συνέχεια με άτομα που έχουν μεταμορφωθεί.

Έχουν κάνει πράγματα όταν ήταν νέοι για τα οποί έχουν μετανιώσει, έχουν πάει φυλακή και τώρα είναι έντιμοι πολίτες και είναι υπέροχοι άνθρωπο. Για τον Μπράουν πιστεύω ότι επειδή είναι διάσημος δεν είχε την ευκαιρία να συγχωρεθεί ή να συγχωρέσει τον εαυτό του γιατί δεν τον αφήσαμε. Αυτός ο τύπος είναι απίστευτα ταλαντούχος!
" είπε χαρακτηριστικά η Κόουλ.

Ο Μπράουν μόλις έμαθε για τις δηλώσεις της την ευχαρίστησε ενθουσιασμένος αμέσως μέσω του twitter για την υποστήριξη και τα θετικά της σχόλια αλλά δε νομίζουμε ότι συμφωνεί αρκετός κόσμος μαζί της…

Κ.Π