Η Λάνα Ντελ Ρέι έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες!

23.05.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο φεστιβάλ των Καννών και τράβηξε την προσοχή όχι μόνο των φακών αλλλα κι ενός κυρίου που έχουν αγαπήσει ιδιατέρως τα κινηματογραφικά box office.

Στο κατακόκκινο χαλί του φετινού φεστιβάλ των Καννών και στην παραλία της τιμημένης Κρουαζέτ, μαζί με τους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και διάφορες στάρλετ, εμφανίστηκε μπροστά στους φακούς και τα εκτυφλωτικά φλας και η Λάνα Ντελ Ρει (Lana Del Rey) την οποία όπως έχεις καταλάβει θα τη βλέπεις παντού μπροστά σου.

Εννοείται δεν πέρασε απαρατήρητη κι ειδικά από τον κύριο που είναι υπεύθυνος για μερικά από τα μεγαλύτερα μπλοκμπαστερ στα κινηματογραφικά πανιά ο οποίος εντυπωσιάστηκε μαζί της. Ο Χάρβει Γουάινσταιν (Harvey Weinstein), ένα από τα κεφάλια της μεγάλης εταιρίας παραγωγής Weinstein πέρσι εκθείαζε τη Σέριλ Κόουλ( Cheryl Cole) και τώρα μίλησε για μία πιο εναλλακτική μουσική εμμονή που έχει γίνει πρώτο όνομα παντού.

"Ο Χάρβει νομίζει ότι η Λάνα έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ξέρει τα πάντα για τις μουσικές της και πιστεύει ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει σταρ του κινηματογράφου. Έχει πολύ ωραία εμφάνιση και στυλ και μία σκηνική παρουσία η οποία μπορεί να μεταφερθεί μ επιτυχία στη μεγάλη οθόνη" είπε ένας συνεργάτης του παραγωγού και απ' ότι φαίνεται η Λάνα θα έρθει προσεχώς in a theatre near us..

K.Π